Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/668
Назва: Отримання якісної і безпечної продукції птахівництва
Інші назви: Получение качественной и безопасной продукции птицеводства
Автори: Вершняк, Т. В.
Фотіна, Т. І.
Гурова, Т. В.
Гапонов, І. В.
Вершняк, Т. В.
Фотина, Т. И.
Гурова, Т. В.
Гапонов, И. В.
Vershnjak, T.
Fotina, T. I.
Gyrova, T.
Gaponov, I.
Ключові слова: ветеринарно-санітарна експертиза
птахівництво
інфекційні захворювання птиці
ветеринарно-санитарная экспертиза
птицеводство
инфекционные заболевания птицы
Дата публікації: 2011
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Отримання якісної і безпечної продукції птахівництва [Електронний ресурс] / Т. В. Вершняк, Т. І. Фотіна, Т. В. Гурова [та ін.] // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Ветеринарна медицина» / Сумський НАУ. – Суми, 2011. – Вип.2(29). – С.126-128.
Короткий огляд (реферат): Застосування Мультибактерину в промисловому птахівництві для формування і відновлення порушеного при антибіотикотерапії кишкового мікробіоценозу сприяє профілактиці опортуністичних інфекцій. Продемонстровано позитивний вплив Мультибактерину на збереженість курчат, виявлено його ростстимулюючий ефект при вирощуванні птиці. Встановлена виражена ефективність використання Мультибактерину для формування і нормалізації кишкового мікробіоценозу курчат, а також для підвищення збереженості і продуктивності у порівнянні з існуючою в господарстві. При застосуванні Мультибактерину зменшується кількість і термін застосування антибіотиків, продукція виходить чистою від антимікробних засобів. Применение Мультибактерину в промышленном птицеводстве для формирования и восстановления нарушенного при антибиотикотерапии кишечного микробиоценоза способствует профилактике оппортунистических инфекций. Продемонстрировано положительное влияние Мультибактерину на сохранность цыплят, выявлены его ростостимулирующих эффект при выращивании птицы. Установлено выраженное эффективность использования Мультибактерину для формирования и нормализации кишечного микробиоценоза цыплят, а также для повышения сохранности и производительности по сравнению с существующей в хозяйстве. При применении Мультибактерину уменьшается количество и длительность применения антибиотиков, продукция выходит чистой от антимикробных средств.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/668
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1338.pdf282,53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.