Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6760
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНечипоренко, Валентина Володимирівна-
dc.contributor.authorНечипоренко, Валентина Владимировна-
dc.contributor.authorNechyporenko, Valentyna Volodymyrivna-
dc.date.accessioned2019-06-20T08:37:22Z-
dc.date.available2019-06-20T08:37:22Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationНечипоренко В. В. Конкуренція як структуроутворюючий інститут ринку продукції АПК [Електронний ресурс] / В. В. Нечипоренко // Приморській регіон : проблеми та траєкторії соціально-економічного розвитку : матеріали V Міжнародної науково-практичної конференції, (Одеса, 19 квітня 2018 р.). – Одеса : МГУ, 2018. – С. 142-144.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6760-
dc.descriptionThe article deals with theoretical aspects of the concept of "competition" and different approaches to its interpretation.uk_UK
dc.description.abstractУ статті розглянуто теоретичні аспекти поняття «конкуренція» та різні підходи до її трактування. В статье рассмотрены теоретические аспекты понятия «конкуренция» и различные подходы к ее трактовки.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherМГУuk_UK
dc.subjectконкуренціяuk_UK
dc.subjectрівні конкурентоспроможностіuk_UK
dc.subjectякість продукціїuk_UK
dc.subjectконкурентоспособностьuk_UK
dc.subjectуровни конкурентоспособностиuk_UK
dc.subjectкачество продукцииuk_UK
dc.subjectcompetitivenessuk_UK
dc.subjectcompetitiveness levelsuk_UK
dc.subjectproduct qualityuk_UK
dc.titleКонкуренція як структуроутворюючий інститут ринку продукції АПКuk_UK
dc.title.alternativeКонкуренция как структурообразующий институт рынка продукции АПКuk_UK
dc.title.alternativeCompetition as the structure-building institute of the market of agricultural productsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
3.PDF269,04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.