Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6855
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Селезень, Олена Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Селезень, Елена Николаевна | - |
dc.contributor.author | Selezen, Elena Nikolaevna | - |
dc.date.accessioned | 2019-07-05T07:56:23Z | - |
dc.date.available | 2019-07-05T07:56:23Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Селезень О. М. Теоретичні основи формування товарної політики підприємства харчової промисловості [Електронний ресурс] / О. М. Селезень / Економічні перспективи підприємства в Україні : збірник матеріалів ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Економічні перспективи підприємництва в Україні», ( м. Ірпінь, 18–19 жовтня 2018 р.). – Ірпінь : Університет ДФС України, 2018. - У 2 ч. - Ч. 1. - С. 274-276 | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6855 | - |
dc.description | The article deals with the formation of commodity policy, which involves the development of assortment policy, sorting, packaging, information support, quality improvement and product preservation, as well as development of a complex of commodity services that can guarantee the quality of food products. | uk_UK |
dc.description.abstract | В статті розглянуто питання формуванням товарної політики, яка передбачає розвиток асортиментної політика, сортування, пакування, інформаційний супровід, поліпшення якості та збереження продукції, а також розвиток комплексу товарних послуг, який може гарантувати якість продовольчих товарів.В статье рассмотрены вопросы формированием товарной политики, которая предусматривает развитие ассортиментной политики, сортировку, упаковку, информационное сопровождение, улучшения качества и хранения продукции, а также развитие комплекса товарных услуг, который может гарантировать качество продовольственных товаров. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Університет ДФС України | uk_UK |
dc.subject | товарна політика | uk_UK |
dc.subject | розширення асортименту | uk_UK |
dc.subject | конкурентні переваги | uk_UK |
dc.subject | товарная политика | uk_UK |
dc.subject | расширение ассортимента | uk_UK |
dc.subject | конкурентные преимущества | uk_UK |
dc.subject | commodity policy | uk_UK |
dc.subject | expansion of assortment | uk_UK |
dc.subject | competitive advantages | uk_UK |
dc.title | Теоретичні основи формування товарної політики підприємства харчової промисловості | uk_UK |
dc.title.alternative | Теоретические основы формирования товарной политики предприятия пищевой промышленности | uk_UK |
dc.title.alternative | Theoretical foundations of the formation of the commodity policy of the food industry | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
СелезеньО. М. Теоретичні основи формування.pdf | 283,04 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.