Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6994
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБондаренко, Юрій Васильович-
dc.contributor.authorПопсуй, В’ячеслав Васильович-
dc.contributor.authorБондаренко, Юрий Васильевич-
dc.contributor.authorПопсуй, Вячеслав Васильевич-
dc.contributor.authorBondarenko, Yuri Vasilievich-
dc.contributor.authorPopsuy, Vyacheslav Vasilyevich-
dc.date.accessioned2019-07-30T08:58:14Z-
dc.date.available2019-07-30T08:58:14Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationБондаренко Ю. В. Використання інбридингу в сучасному свинарстві [Електронний ресурс] / Ю. В. Бондаренко, В. В. Попсуй // Агроексперт. – Київ : ТОВ «Аграр Медієн Україна», 2019. – № 4(129). - C. 86-89uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6994-
dc.descriptionIn the article the use of inbreeding with modern pig breeding is considered. The maximum permissible level of inbreeding for the joining of hams and sows is Wright's 12.5%.uk_UK
dc.description.abstractВ статті розглянуто використання інбридингу сучасному свинарстві. Максимально допустимий рівень інбридингу для спарування кнурів і свиноматок становить по Райту 12,5 %. В статье рассмотрено использование инбридинга современном свиноводстве. Максимально допустимый уровень инбридинга для спаривания хряков и свиноматок составляет по Райту 12,5%.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherТОВ «Аграр Медієн Україна»uk_UK
dc.subjectсвиніuk_UK
dc.subjectінбридингuk_UK
dc.subjectпродуктивністьuk_UK
dc.subjectсвиньиuk_UK
dc.subjectинбридингuk_UK
dc.subjectпроизводительностьuk_UK
dc.subjectpigsuk_UK
dc.subjectinbreedinguk_UK
dc.subjectperformanceuk_UK
dc.titleВикористання інбридингу в сучасному свинарствіuk_UK
dc.title.alternativeИспользование инбридинга в современном свиноводствеuk_UK
dc.title.alternativeThe use of inbreeding in modern pig breedinguk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бондаренко Ю. Використання інбридингу.pdf750,61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.