Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/699
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГоловченко, Г. С.-
dc.contributor.authorЯцун, С. С.-
dc.contributor.authorГоловченко, Г. С.-
dc.contributor.authorЯцун, С. С.-
dc.contributor.authorGolovchenko, G. S.-
dc.contributor.authorYatsun, S. S.-
dc.date.accessioned2012-12-12T10:12:35Z-
dc.date.available2012-12-12T10:12:35Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationГоловченко Г. С. Математична модель технологічного процесу роботи приладу для обмолочування сільськогосподарських культур [Електронний ресурс] / Г. С. Головченко, С. С. Яцун // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Механізація та автоматизація виробничих процесів» / Сумський НАУ. – Суми, 2011. – Вип.8(23). – С. 93-100.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/699-
dc.descriptionAgricultural Crops’ Threshing Device’s Technological Process’ Work Mathematical Model Has Been Developed By The Definition of Its Basic Parameters.uk_UK
dc.description.abstractРозроблена математична модель технологічного процесу роботи приладу для обмолочування сільськогосподарських культур по визначенню його основних параметрів. Разработана математическая модель технологического процесса работы устройства для обмолота сельскохозяйственных культур по определению его основных параметров.uk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectсільськогосподарські машиниuk_UK
dc.subjectкласифікатор обмолочуванняuk_UK
dc.subjectсельскохозяйственные машиныuk_UK
dc.subjectкласификатор обмолотаuk_UK
dc.titleМатематична модель технологічного процесу роботи приладу для обмолочування сільськогосподарських культурuk_UK
dc.title.alternativeМатематическая модель технологического процесса работы прибора для обмолота сельскохозяйственных культурuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1400.pdf2,03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.