Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7132
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Головченко, Г. С. | - |
dc.contributor.author | Головченко, Г. С. | - |
dc.contributor.author | Golovchenko, G. S. | - |
dc.date.accessioned | 2019-10-01T13:09:01Z | - |
dc.date.available | 2019-10-01T13:09:01Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Головченко Г. С. Визначення роботи на обмолот зерна при технологічному процесі роботи класифікатора обмолочування [Електронний ресурс] / Г. С. Головченко // Аграрна наука та освіта в умовах євроінтеграції : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, ( м. Кам’янець-Подільський, 20-21 березня 2019 р.). - Кам’янець-Подільський, 2019. - Ч. 2. - С.17-19 | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/7132 | - |
dc.description | An analysis of the results of the research shows that the separation of grain from the ear began at a brewing speed of 1,7 - 5,1 m / s. At an initial velocity of 1.7 m / s, the separation of ears from the ear was 0 - 7.55%. At reaching the speed of 17 m / s, there was a mischief, which was 0 - 11.53%, and on average - 6.07%. | uk_UK |
dc.description.abstract | Аналіз одержаних результатів досліджень показує, що відділення зерна від колосу починалось при швидкості обмолочування 1,7 – 5,1 м/с. При початковій швидкості 1,7 м/с відділення колосків від колосу складало 0 – 7,55%. При досягненні швидкості 17 м/с мав місце недомолот, який складав 0 – 11,53%, а в середньому – 6,07%. Анализ полученных результатов исследований показывает, что отделение зерна от колосьев начиналось при скорости обмолачивания 1,7 – 5,1 м/с. При начальной скорости 1,7 м/с отделение колосков от колосьев составляло 0 – 7,55%. При достижении скорости 17 м/с имел место недомолот, который составлял 0 – 11,53%, а в среднем – 6,07%. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | відділення зерна від колоса | uk_UK |
dc.subject | швидкість обмолочування | uk_UK |
dc.subject | недомолот зерна | uk_UK |
dc.subject | отделение зерна от колоса | uk_UK |
dc.subject | скорость обмолачивания | uk_UK |
dc.subject | недомолот зерна | uk_UK |
dc.subject | dissociating of grain from a colossus | uk_UK |
dc.subject | speed of threshing | uk_UK |
dc.subject | dissociating of grain from an ear | uk_UK |
dc.title | Визначення роботи на обмолот зерна при технологічному процесі роботи класифікатора обмолочування | uk_UK |
dc.title.alternative | Определение работы на обмолот зерна при технологическом процессе работы классификатора обмолачивания | uk_UK |
dc.title.alternative | Determination of work on obtained grains in the technological process of working of clusification of the brakeing | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Головченко Г. С. Визначення роботи .pdf | 277,51 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.