Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7132
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГоловченко, Г. С.-
dc.contributor.authorГоловченко, Г. С.-
dc.contributor.authorGolovchenko, G. S.-
dc.date.accessioned2019-10-01T13:09:01Z-
dc.date.available2019-10-01T13:09:01Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationГоловченко Г. С. Визначення роботи на обмолот зерна при технологічному процесі роботи класифікатора обмолочування [Електронний ресурс] / Г. С. Головченко // Аграрна наука та освіта в умовах євроінтеграції : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, ( м. Кам’янець-Подільський, 20-21 березня 2019 р.). - Кам’янець-Подільський, 2019. - Ч. 2. - С.17-19uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/7132-
dc.descriptionAn analysis of the results of the research shows that the separation of grain from the ear began at a brewing speed of 1,7 - 5,1 m / s. At an initial velocity of 1.7 m / s, the separation of ears from the ear was 0 - 7.55%. At reaching the speed of 17 m / s, there was a mischief, which was 0 - 11.53%, and on average - 6.07%.uk_UK
dc.description.abstractАналіз одержаних результатів досліджень показує, що відділення зерна від колосу починалось при швидкості обмолочування 1,7 – 5,1 м/с. При початковій швидкості 1,7 м/с відділення колосків від колосу складало 0 – 7,55%. При досягненні швидкості 17 м/с мав місце недомолот, який складав 0 – 11,53%, а в середньому – 6,07%. Анализ полученных результатов исследований показывает, что отделение зерна от колосьев начиналось при скорости обмолачивания 1,7 – 5,1 м/с. При начальной скорости 1,7 м/с отделение колосков от колосьев составляло 0 – 7,55%. При достижении скорости 17 м/с имел место недомолот, который составлял 0 – 11,53%, а в среднем – 6,07%.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectвідділення зерна від колосаuk_UK
dc.subjectшвидкість обмолочуванняuk_UK
dc.subjectнедомолот зернаuk_UK
dc.subjectотделение зерна от колосаuk_UK
dc.subjectскорость обмолачиванияuk_UK
dc.subjectнедомолот зернаuk_UK
dc.subjectdissociating of grain from a colossusuk_UK
dc.subjectspeed of threshinguk_UK
dc.subjectdissociating of grain from an earuk_UK
dc.titleВизначення роботи на обмолот зерна при технологічному процесі роботи класифікатора обмолочуванняuk_UK
dc.title.alternativeОпределение работы на обмолот зерна при технологическом процессе работы классификатора обмолачиванияuk_UK
dc.title.alternativeDetermination of work on obtained grains in the technological process of working of clusification of the brakeinguk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Головченко Г. С. Визначення роботи .pdf277,51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.