Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7322
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorKondratjuk, N. V.-
dc.contributor.authorStepanova, T. M.-
dc.contributor.authorКондратюк, Н. В.-
dc.contributor.authorСтепанова, Т. М.-
dc.contributor.authorКондратюк, Н. В.-
dc.contributor.authorСтепанова, Т. М.-
dc.date.accessioned2020-02-05T13:30:15Z-
dc.date.available2020-02-05T13:30:15Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationKondratjuk N. Prospects of amaranth using in the brine systems based on uronate polysaccharides [Electronic resource] / N. Kondratjuk, T. Stepanova // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". - Сер. «Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів = Bulletin of the National Technical University "KhPI". Ser. : Innovation researches in students’ scientific work : зб. наук. пр. - Харків : НТУ "ХПІ", 2018. - № 40 (1316). - С. 67-72uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7322-
dc.descriptionСтатья посвящена проблеме повышения пищевой ценности мясной снековой продукции за счет улучшения состава маринадов маслом амаранта и смесей для инъектирования - гидролизатом протеина амаранта. Авторами рассмотрены причины, приведшие к необходимости создания улучшенной мясной снековой продукции с повышенной пищевой и биологической ценностью. Обоснована перспектива использования амаранта в составе рассольных систем (смесей для инъектирования, массирования и замачивания) для производства мясной снековой продукции. Приведен химический состав аналоговых рассольных систем и систем с включением в состав амаранта.uk_UA
dc.description.abstractThe article is devoted to the problem of improving the nutritional value of meat snack products by improving the composition of marinades with amaranth oil and mixtures for injection such as amaranth protein hydrolyzate. The authors considered the reasons for the creation of improved meat snack products with increased nutritional and biological value. The prospect of using amaranth in the composition of brine systems (mixtures for injection, massaging and soaking) for the production of meat snack products has been substantiated. The chemical composition of analogue brine systems and systems with the inclusion of amaranth is given. Use in the composition of brine for the injection of well-digestible proteins of vegetable origin is based on the fact that, together with the total increase in the moisture content of salty model fermented meat systems they allow to regulate the mass fraction of protein in the composition of finished products. Adding to the brine composition of animal protein in the amount from 0,5 to 1% allows to get meat systems with stable structural and mechanical characteristics. Статтю присвячено проблемі підвищення харчової цінності м'ясної снекової продукції за рахунок поліпшення складу маринадів маслом амаранту і сумішей для ін'єктування - гидролизатом протеїну амаранту. Авторами розглянуті причини, що призвели до необхідності створення поліпшеного м'ясної снекової продукції з підвищеною харчовою і біологічною цінністю. Обґрунтовано перспектива використання амаранту в складі розсолів систем (сумішей для ін'єктування, масування та замочування) для виробництва м'ясної снекової продукції. Наведено хімічний склад аналогових розсолів систем і систем з включенням до складу амаранту.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherНТУ "ХПІ"uk_UA
dc.subjectmeat snacksuk_UA
dc.subjecturonate polysaccharidesuk_UA
dc.subjectinjectionuk_UA
dc.subjectм'ясні снекиuk_UA
dc.subjectін'єктуванняuk_UA
dc.subjectамарантuk_UA
dc.subjectмясные снекиuk_UA
dc.subjectинъектированиеuk_UA
dc.subjectамарантuk_UA
dc.titleProspects of amaranth using in the brine systems based on uronate polysaccharidesuk_UA
dc.title.alternativeПерспективи використання амаранту в розсольних системах на основі уронатних полісахаридівuk_UA
dc.title.alternativeПерспективы использования амаранта в рассольных системах на основе уронатных полисахаридовuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kondratjuk N. Prospects of amaranth.pdf241,67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.