Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7344
Назва: Енергоефективний спосіб комбінованого сушіння фруктів
Інші назви: Энергоэффективный способ комбинированной сушки фруктов
Energy-efficient way to combine fruit drying
Автори: Яковлєв, Валерій Федорович
Савойський, Олександр Юрійович
Яковлев, Валерий Федорович
Савойский, Александр Юрьевич
Yakovlev, Valery
Savoyskiy, Aleksandr
Ключові слова: комбінована сушка
електроконтактний нагрів
напруга
комбинированная сушка
электроконтактный нагрев
напряжение
combined drying
electrocontact heating
voltage
Дата публікації: 2018
Видавництво: Національний університет біоресурсів і природокористування України
Бібліографічний опис: Яковлєв В. Ф. Енергоефективний спосіб комбінованого сушіння фруктів [Електронний ресурс] / В. Ф. Яковлєв, О. Ю. Савойський // Сучасні проблеми землеробської механіки : матеріали XІХ Міжнародної наукової конференції, (м. Київ, 17–19 жовтня 2018 р.) / МОН України, Національний університет біоресурсів і природокористування України. – Київ : Національний університет біоресурсів і природокористування України, 2018. - С. 200-201
Короткий огляд (реферат): Досліджено вплив електричного струму промислової частоти на швидкість процесу сушіння яблук, експериментально встановлено залежність якісних показників продукту від параметрів процесу сушки та на основі отриманих результатів проаналізовано можливість використання комбінованого методу сушіння, що включає підігрів сировини прямим електричним нагрівом в процесі інфрачервоної конвективної сушки, для інтенсифікації процесу зневоднення зразка. Исследовано влияние электрического тока промышленной частоты на скорость процесса сушки яблок, экспериментально установлена зависимость качественных показателей продукта от параметров процесса сушки и на основе полученных результатов проанализирована возможность использования комбинированного метода сушки, включая подогрев сырья прямым электрическим нагревом в процессе инфракрасной конвективной сушки, для интенсификации процесса обезвоживания образца.
Опис: The influence of the electric current of the industrial frequency on the speed of the appliance drying process was experimentally determined, the dependence of the qualitative indices of the product on the parameters of the drying process was experimentally determined and on the basis of the obtained results the possibility of using the combined drying method, including the heating of raw materials by direct electric heating in the process of infra-red convection drying, dehydration of the sample.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7344
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Яковлєв В. Ф. Енергоефективний спосіб.pdf335,01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.