Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7563
Title: Застосування альтернативної енергії у процесі сушіння
Other Titles: Применение альтернативной энергии в процессе сушки
Use of alternative energy in the drying process
Authors: Савченко-Перерва, М. Ю.
Сабадаш, С. М.
Савченко-Перерва, М. Ю.
Сабадаш, С. М.
Savchenko-Pererva, M.
Sabadash, S.
Keywords: енергетичні установки
енергозбереження
альтернативна енергія
энергетические установки
энергосбережение
альтернативная энергия
power plant
energy saving
alternative energy
Issue Date: 2019
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Савченко-Перерва М. Ю. Застосування альтернативної енергії у процесі сушіння [Електронний ресурс] / М. Ю. Савченко-Перерва, С. М. Сабадаш // XV Міжнародний форум молоді «Молодь і сільськогосподарська техніка у XXI сторіччі», (Харків, 4-5 квітня 2019 р.). – Харків : ХНТУСГ, 2019. - С. 54.
Abstract: В роботі розглянуті питання впровадження енергетичних установок, таких як сонячної та вітрової, що дасть можливість не тільки зекономити традиційні джерела енергії, але й принести свій вклад в захист навколишнього середовища. Окрім цього, поєднання в собі два альтернативних джерела, тобто створення так званої «гібридної установки» буде сприяти вдосконаленню та енергозбереженню процесу сушіння харчових продуктів і не тільки. В работе рассмотрены вопросы внедрения энергетических установок, таких как солнечной и ветровой, что даст возможность не только сэкономить традиционные источники энергии, но и принести свой вклад в защиту окружающей среды. Кроме того, объединение в себе два альтернативных источника, то есть создание так называемой «гибридной установки» будет влиять на усовершенствование и энергосбережение процесса сушки пищевых продуктов и не только.
Description: The paper discusses the introduction of power plants, such as solar and wind, which will provide an opportunity not only save traditional energy sources, but also to make a contribution to protecting the environment. Besides, combining two alternative sources, that is the creation of the so-called “hybrid installation” will affect the improvement and energy saving process of drying food products and not only.
URI: http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7563
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1!!!!!.pdf204,6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.