Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7563
Title: | Застосування альтернативної енергії у процесі сушіння |
Other Titles: | Применение альтернативной энергии в процессе сушки Use of alternative energy in the drying process |
Authors: | Савченко-Перерва, М. Ю. Сабадаш, С. М. Савченко-Перерва, М. Ю. Сабадаш, С. М. Savchenko-Pererva, M. Sabadash, S. |
Keywords: | енергетичні установки енергозбереження альтернативна енергія энергетические установки энергосбережение альтернативная энергия power plant energy saving alternative energy |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | ХНТУСГ |
Citation: | Савченко-Перерва М. Ю. Застосування альтернативної енергії у процесі сушіння [Електронний ресурс] / М. Ю. Савченко-Перерва, С. М. Сабадаш // XV Міжнародний форум молоді «Молодь і сільськогосподарська техніка у XXI сторіччі», (Харків, 4-5 квітня 2019 р.). – Харків : ХНТУСГ, 2019. - С. 54. |
Abstract: | В роботі розглянуті питання впровадження енергетичних установок, таких як сонячної та вітрової, що дасть можливість не тільки зекономити традиційні джерела енергії, але й принести свій вклад в захист навколишнього середовища. Окрім цього, поєднання в собі два альтернативних джерела, тобто створення так званої «гібридної установки» буде сприяти вдосконаленню та енергозбереженню процесу сушіння харчових продуктів і не тільки. В работе рассмотрены вопросы внедрения энергетических установок, таких как солнечной и ветровой, что даст возможность не только сэкономить традиционные источники энергии, но и принести свой вклад в защиту окружающей среды. Кроме того, объединение в себе два альтернативных источника, то есть создание так называемой «гибридной установки» будет влиять на усовершенствование и энергосбережение процесса сушки пищевых продуктов и не только. |
Description: | The paper discusses the introduction of power plants, such as solar and wind, which will provide an opportunity not only save traditional energy sources, but also to make a contribution to protecting the environment. Besides, combining two alternative sources, that is the creation of the so-called “hybrid installation” will affect the improvement and energy saving process of drying food products and not only. |
URI: | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7563 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
1!!!!!.pdf | 204,6 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.