Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7563
Назва: Застосування альтернативної енергії у процесі сушіння
Інші назви: Применение альтернативной энергии в процессе сушки
Use of alternative energy in the drying process
Автори: Савченко-Перерва, М. Ю.
Сабадаш, С. М.
Савченко-Перерва, М. Ю.
Сабадаш, С. М.
Savchenko-Pererva, M.
Sabadash, S.
Ключові слова: енергетичні установки
енергозбереження
альтернативна енергія
энергетические установки
энергосбережение
альтернативная энергия
power plant
energy saving
alternative energy
Дата публікації: 2019
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Савченко-Перерва М. Ю. Застосування альтернативної енергії у процесі сушіння [Електронний ресурс] / М. Ю. Савченко-Перерва, С. М. Сабадаш // XV Міжнародний форум молоді «Молодь і сільськогосподарська техніка у XXI сторіччі», (Харків, 4-5 квітня 2019 р.). – Харків : ХНТУСГ, 2019. - С. 54.
Короткий огляд (реферат): В роботі розглянуті питання впровадження енергетичних установок, таких як сонячної та вітрової, що дасть можливість не тільки зекономити традиційні джерела енергії, але й принести свій вклад в захист навколишнього середовища. Окрім цього, поєднання в собі два альтернативних джерела, тобто створення так званої «гібридної установки» буде сприяти вдосконаленню та енергозбереженню процесу сушіння харчових продуктів і не тільки. В работе рассмотрены вопросы внедрения энергетических установок, таких как солнечной и ветровой, что даст возможность не только сэкономить традиционные источники энергии, но и принести свой вклад в защиту окружающей среды. Кроме того, объединение в себе два альтернативных источника, то есть создание так называемой «гибридной установки» будет влиять на усовершенствование и энергосбережение процесса сушки пищевых продуктов и не только.
Опис: The paper discusses the introduction of power plants, such as solar and wind, which will provide an opportunity not only save traditional energy sources, but also to make a contribution to protecting the environment. Besides, combining two alternative sources, that is the creation of the so-called “hybrid installation” will affect the improvement and energy saving process of drying food products and not only.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7563
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1!!!!!.pdf204,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.