Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7583
Назва: Білоквмісна сировина регіонального виробництва у технології м’ясомісткої варено-копченої ковбаси
Інші назви: Белоксодержащее сырье регионального производства в технологии мясосодержащей варено-копченой колбасы
Proteins containinig raw of regional production in the technology of meat containing boiled smoking sausages
Автори: Божко, Наталія Володимирівна
Тищенко, Василь Іванович
Пасічний, Василь Миколайович
Ревенко, Руслан Станіславович
Божко, Наталья Владимировна
Тищенко, Василий Иванович
Пасичный, Василий Николаевич
Ревенко, Руслан Станиславович
Bozhko, Natalia Vladimirovna
Tischenko, Vasyl Ivanovich
Pasichnyi, Vasil Mikolaovich
Revenko, Ruslan Stanislavovich
Ключові слова: м’ясомісткі варено-копчені ковбаси
регіональна аквакультура
протеїн насіння коноплі
мясосодержащие варено-копченые колбасы
региональная аквакультура
протеин семян конопли
meatcontaining boiled smoked sausages
regional aquaculture
protein of hemp seeds
Дата публікації: 2019
Видавництво: ЧНТУ
Бібліографічний опис: Білоквмісна сировина регіонального виробництва у технології м’ясомісткої варено-копченої ковбаси [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. В. Тищенко, В. М. Пасічний, Р. С. Ревенко // Технічні науки і технології : науковий журнал / Чернігівський національний технологічний університет. – Чернігів : ЧНТУ, 2019. - № 2 (16). - С. 145-153.
Короткий огляд (реферат): Дослідження можливості використання регіональної аквакультури в рецептурі м'ясомісткої варено-копченої ковбаси, аналіз харчової цінності розробленої м'ясомісткої варено-копченої ковбаси, вивчення функціонально-технологічні, органолептичні та мікробіологічні показники розробленої м'ясомісткої варено-копченої ковбаси. Исследование возможности использования региональной аквакультуры в рецептуре мясосодержащей варено-копченой колбасы, анализ пищевой ценности разработанной мясосодержащей варено-копченой колбасы, изучение функционально-технологические, органолептические и микробиологические показатели разработанной мясосодержащей варено-копченой колбасы.
Опис: Investigation of the possibility of using regional aquaculture in the recipe of meat-containing cooked smoked sausage, analysis of the nutritional value of the developed meat-containing cooked-smoked sausage, study of functional-technological, organoleptic and microbiological indicators of the developed meat-smoked cooked smoked sausage.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7583
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf447,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.