Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7583
Title: Білоквмісна сировина регіонального виробництва у технології м’ясомісткої варено-копченої ковбаси
Other Titles: Белоксодержащее сырье регионального производства в технологии мясосодержащей варено-копченой колбасы
Proteins containinig raw of regional production in the technology of meat containing boiled smoking sausages
Authors: Божко, Наталія Володимирівна
Тищенко, Василь Іванович
Пасічний, Василь Миколайович
Ревенко, Руслан Станіславович
Божко, Наталья Владимировна
Тищенко, Василий Иванович
Пасичный, Василий Николаевич
Ревенко, Руслан Станиславович
Bozhko, Natalia Vladimirovna
Tischenko, Vasyl Ivanovich
Pasichnyi, Vasil Mikolaovich
Revenko, Ruslan Stanislavovich
Keywords: м’ясомісткі варено-копчені ковбаси
регіональна аквакультура
протеїн насіння коноплі
мясосодержащие варено-копченые колбасы
региональная аквакультура
протеин семян конопли
meatcontaining boiled smoked sausages
regional aquaculture
protein of hemp seeds
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНТУ
Citation: Білоквмісна сировина регіонального виробництва у технології м’ясомісткої варено-копченої ковбаси [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. В. Тищенко, В. М. Пасічний, Р. С. Ревенко // Технічні науки і технології : науковий журнал / Чернігівський національний технологічний університет. – Чернігів : ЧНТУ, 2019. - № 2 (16). - С. 145-153.
Abstract: Дослідження можливості використання регіональної аквакультури в рецептурі м'ясомісткої варено-копченої ковбаси, аналіз харчової цінності розробленої м'ясомісткої варено-копченої ковбаси, вивчення функціонально-технологічні, органолептичні та мікробіологічні показники розробленої м'ясомісткої варено-копченої ковбаси. Исследование возможности использования региональной аквакультуры в рецептуре мясосодержащей варено-копченой колбасы, анализ пищевой ценности разработанной мясосодержащей варено-копченой колбасы, изучение функционально-технологические, органолептические и микробиологические показатели разработанной мясосодержащей варено-копченой колбасы.
Description: Investigation of the possibility of using regional aquaculture in the recipe of meat-containing cooked smoked sausage, analysis of the nutritional value of the developed meat-containing cooked-smoked sausage, study of functional-technological, organoleptic and microbiological indicators of the developed meat-smoked cooked smoked sausage.
URI: http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7583
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf447,91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.