Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7601
Назва: Research of nutritional and biological value of semi-smoked meat-containing sausage
Інші назви: Дослідження харчової та біологічної цінності напівкопченої м’ясомісткої ковбаси комбінованого складу
Исследование пищевой и биологической ценности полукопченых мясосодержащей колбасы комбинированного состава
Автори: Bozhko, Natalia
Tischenko, Vasyl
Pasichnyi, Vasyl
Moroz, Olena
Божко, Наталія
Тищенко, Василь
Пасічний, Василь
Мороз, Олена
Божко, Наталья
Тищенко, Василий
Пасичный, Василий
Мороз, Елена
Ключові слова: Peking duck
meat-containing smoked sausage
nutritional value
Пекінська качка
м'ясомістка напівкопчена ковбаса
харчова
Пекинская утка
мясосодержащая полукопченая колбаса
пищевая
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Research of nutritional and biological value of semi-smoked meat-containing sausage [Electronic resource] / N. Bozhko, V. Tischenko, V. Pasichnyi, O. Moroz // Food science and technology. – 2019. – 13(4). – Р. 96-103. – Режим доступу : https://doi.org/10.15673/fst.v13i4.1561 . – Заголовок з екрану.
Короткий огляд (реферат): This study considers the expediency of combined duck meat of regional origin containing other types of raw materials with high protein value in meatcontaining sausages. У роботі доведено доцільність комбінування м’яса качки регіонального походження з іншими видами білоквмісної сировини в складі м'ясомісткої напівкопченої ковбаси.
Опис: В работе доказана целесообразность комбинирования мяса утки регионального происхождения с другими видами белкового сырья в составе полукопченой колбасы.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7601
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf918,65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.