Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7601
Назва: | Research of nutritional and biological value of semi-smoked meat-containing sausage |
Інші назви: | Дослідження харчової та біологічної цінності напівкопченої м’ясомісткої ковбаси комбінованого складу Исследование пищевой и биологической ценности полукопченых мясосодержащей колбасы комбинированного состава |
Автори: | Bozhko, Natalia Tischenko, Vasyl Pasichnyi, Vasyl Moroz, Olena Божко, Наталія Тищенко, Василь Пасічний, Василь Мороз, Олена Божко, Наталья Тищенко, Василий Пасичный, Василий Мороз, Елена |
Ключові слова: | Peking duck meat-containing smoked sausage nutritional value Пекінська качка м'ясомістка напівкопчена ковбаса харчова Пекинская утка мясосодержащая полукопченая колбаса пищевая |
Дата публікації: | 2019 |
Бібліографічний опис: | Research of nutritional and biological value of semi-smoked meat-containing sausage [Electronic resource] / N. Bozhko, V. Tischenko, V. Pasichnyi, O. Moroz // Food science and technology. – 2019. – 13(4). – Р. 96-103. – Режим доступу : https://doi.org/10.15673/fst.v13i4.1561 . – Заголовок з екрану. |
Короткий огляд (реферат): | This study considers the expediency of combined duck meat of regional origin containing other types of raw materials with high protein value in meatcontaining sausages. У роботі доведено доцільність комбінування м’яса качки регіонального походження з іншими видами білоквмісної сировини в складі м'ясомісткої напівкопченої ковбаси. |
Опис: | В работе доказана целесообразность комбинирования мяса утки регионального происхождения с другими видами белкового сырья в составе полукопченой колбасы. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7601 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1.pdf | 918,65 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.