Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7611
Назва: Ефективність екстракту розмарину в технології комбінованих котлет
Інші назви: Эффективность экстракта розмарина в технологии комбинированных котлет
The effectiveness of rosemary extract in the technology of combined cutlets
Автори: Шубіна, Євгенія
Почтарьова, Дарья
Тищенко, Василь
Шубина, Евгения
Почтарева, Дарья
Shubina, Evgeniia
Pochtarova, Daria
Tischenko, Vasyl
Ключові слова: екстракт розмарину
технологія
комбіновані котлети
экстракт розмарина
технология
комбинированные котлеты
rosemary extract
technology
combined patties
Дата публікації: 2020
Видавництво: НУХТ
Бібліографічний опис: Шубіна Є. Ефективність екстракту розмарину в технології комбінованих котлет [Електронний ресурс] / Є. Шубіна, Д. Почтарьова, В. Тищенко // Матеріали 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів "Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті", (Київ, 2-3 квітня 2020 р.). – Київ : НУХТ. – Ч. 1. – С. 245.
Короткий огляд (реферат): Метою досліджень було удосконалення рецептури і технології м’ясомістких котлет. Целью исследований было усовершенствование рецептуры и технологии мясосодержащих рубленых полуфабрикатов.
Опис: The purpose of the research was to improve the formulation and technology of meat-based semi-finished products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7611
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
розмарин.pdf3,16 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.