Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7612
Назва: Дослідження споживчої та біологічної цінності м’ясомістких посічених напівфабрикатів
Інші назви: Исследование потребительской и биологчиеской ценности мясосодержащих рубленых полуфабрикатов
Researching of consumer and biological value of meat-containing semi-finished minced products
Автори: Божко, Наталія Володимирівна
Тищенко, Василь Іванович
Пасічний, Василь Миколайович
Божко, Наталья Владимировна
Тищенко, Василий Иванович
Пасичный, Василий Николаевич
Bozhko, Natalia Vladimirovna
Tischenko, Vasyl Ivanovich
Pasichnyi, Vasyl Mikolaovich
Ключові слова: м’ясомісткі посічені напівфабрикати
м'ясо качки
прісноводна риба
мясосоджержащие полуфабрикаты
мясо утки
пресноводная рыба
Meat-containing semi-finished products
Duck meat
Freshwater fish
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Божко Н. Дослідження споживчої та біологічної цінності м’ясомістких посічених напівфабрикатів [Електронний ресурс] / Н. Божко, В. Тіщенко, В. Пасічний // Наукові праці НУХТ. – 2020. – Том 26, № 1. – С. 134-141. – Режим доступу : https://doi.org/10.32718/nvlvet-f9202 . – Заголовок з екрану.
Короткий огляд (реферат): У статті розроблено рецептуру нового типу м’ясомістких посічених напівфабрикатів шляхом оптимізації традиційної рецептури поєднанням м’яса водоплавних птахів і прісноводних аквакультур, проведено аналіз споживчої та біологічної цінності отриманих продуктів.. В статье разработана рецептура нового типа мясосодержащих рубленых полуфабрикатов путем оптимизации традиционной рецептуры сочетанием мяса водоплавающих птиц и пресноводных аквакультур, проведен анализ потребительской и биологической ценности полученных продуктов.
Опис: The purpose of the study was to develop a formulation of a new type of meat-containing chopped semi-finished products by optimizing the traditional formulation by combining waterfowl meat and freshwater aquaculture, to analyse the consumer and biological value of the obtained products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7612
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття_ТИщенко_НУХТ.pdf2,69 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.