Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/778
Назва: Дипломне та курсове проектування
Інші назви: Дипломное и курсовое проектирование
Автори: Яковлєв, Валерій Федорович
Лисенко, Валерій Миколайович
Литвин, Артем Віталійович
Яковлев, Валерий Федорович
Лысенко, Валерий Николаевич
Литвин, Артем Витальевич
Yakovlev, V.
Lysenko, V.
Litvin, A.
Ключові слова: інженер-енергетик
вивчення курсів
електрифікація
инженер-энергетик
изучения курсов
электрификация
Дата публікації: 2012
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Дипломне та курсове проектування [Електронний ресурс] : методичні вказівки по оформленню дипломних та курсових проектів для студентів денної та заочної форм навчання за напрямом підготовки 6.100101 - «Енергетика та електротехнічні системи в агропромисловому комплексі» / укл.: В. Ф. Яковлєв, В. М. Лисенко, А. В. Литвин. - Суми : СНАУ, 2012. - 50 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки призначені для оформлення та підготовки до захисту дипломних та курсових проектів студентами, що навчаються за навчальним планом освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр». Для студентів денної та заочної форм навчання напрямку підготовки 6.100101 «Енергетика та електротехнічні системи в агропромисловому комплексі». Методические указания предназначены для оформления и подготовки к защите дипломных и курсовых проектов студентами, обучающихся по учебным планом образовательно-квалификационного уровня «Бакалавр». Для студентов дневной и заочной форм обучения направления подготовки 6.100101 «Энергетика и электротехнические системы в агропромышленном комплексе».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/778
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2510.doc4,46 MBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.