Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7840
Назва: Управління конкурентоспроможністю підприємства ТОВ Агрофірми «ХВИЛЯ»
Інші назви: Управление конкурентоспособностью предприятия ООО Агрофирмы "ВОЛНА"
Management of the competitiveness of the enterprise of the LLC «Khvylia»
Автори: Харченко, Т. М.
Загорулько, В. О.
Харченко, Т. Н.
Загорулько, В. О.
Kharchenko, T. N.
Zagorulko, V. O.
Ключові слова: конкуренція
управління
конкурентоспроможніть
конкуренция
управление
конкурентоспособность
competition
management
competitive
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Харченко Т. М. Управління конкурентоспроможністю підприємства ТОВ агрофірми «Хвиля» [Електронний ресурс] / Т. М. Харченко, В. О. Загорулько // Інфраструктура ринку. – Одеса, 2019. – Вип. 35. – С. 295-301. – Режим доступу : URL: http://www.market-infr.od.ua/uk/2019 . – Заголовок з екрану.
Короткий огляд (реферат): У даній статті узагальнено аргументи та контраргументи в межах наукової дискусії з питання конкурентоспроможності підприємства. Систематизовано та узагальнено існуючі знання щодо конкурентоспроможності підприємства. Досліджено літературні джерела, щодо пошуку факторів, які впливають на конкурентоспроможність. Актуальність вирішення даної наукової проблеми полягає в тому, що на сьогодні більшість підприємств має ідентичний потенціал та доступ до ресурсів і тому для підвищення ефективності діяльності підприємства в цілому доцільно використовувати методи підвищення конкурентоспроможності. Об’єктом дослідження обрана організація ТОВ Агрофірма “Хвиля” Краснопільського району Сумської області. Результати проведеного дослідження можуть бути корисними для вивчення конкурентоспроможності на підприємстві та розроблення стратегій щодо підняття рівня конкурентоспроможності як даного підприємства так і інших. В данной статье обобщены аргументы и контраргументы в научной дискуссии по вопросу конкурентоспособности аграрного предприятия. Систематизированы и обобщены существующие знания о конкурентоспособности предприятия. Исследована литературные источники, по поиску факторов, влияющих на конкурентоспособность. Актуальность решения данной научной проблемы заключается в том, что сегодня большинство предприятий имеет идентичный потенциал и доступ к ресурсам и поэтому для повышения эффективности деятельности предприятия в целом целесообразно использовать методы повышения конкурентоспособности. Объектом исследования выбрана организация ООО Агрофирма “Хвиля” Краснопольского района Сумской области. Результаты проведенного исследования могут быть полезными для изучения конкурентоспособности предприятия и разработка стратегий по поднятию уровня конкурентоспособности как данного предприятия так и других.
Опис: This article summarizes the arguments and counterarguments in the scientific debate on enterprise competitiveness. The existing knowledge on competitiveness of the enterprise is systematized and generalized. Literary sources have been investigated for the search for factors that affect competitiveness. The urgency of solving this scientific problem lies in the fact that today most enterprises have the same potential and access to resources, and therefore, to improve the efficiency of the enterprise as a whole, it is advisable to use all available methods, including methods of increasing competitiveness in the market. The basic condition for sustainable and stable growth, development of the enterprise activity is the ability to compete and be competitive. The competitiveness of business entities, under market conditions, guarantees a stable and high profit. The research of the question of competitiveness of the enterprise in this scientific article is carried out in the following logical sequence: considered empirical, theoretical and practical aspects of competitiveness, internal and external factors that influence the competitiveness of the enterprise, the theoretical analysis and calculation of the competitiveness of the enterprise on the basis of LLC “Khvylia” of Krasnopilsky district of Sumy region, developed the conclusions of the study and systematized recommendations on the market.The object of the study was the organization of the LLC Agrofirm “Khvylia” of Krasnopil district of Sumy region, as it is relevant to study the main factors influencing the competitiveness of this enterprise. The article presents the results of the empirical analysis of the theoretical aspects of the competitiveness of the enterprise, which testified the expediency of the analysis of competitiveness and the possibility of improving the situation. The study empirically confirms and theoretically proves the need to study this issue at the enterprise. The results of the study can be useful for studying the competitiveness of an enterprise and developing strategies for raising the level of competitiveness of both the enterprise and others.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7840
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття Харченко Т.М., Загорулько В..pdf217,96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.