Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/787
Назва: Новітні технологічні лінії, охорона праці та енергозаощадження на підприємствах молочної промисловості
Інші назви: Новейшие технологические линии, охрана труда и энергосбережения на предприятиях молочной промышленности
Автори: Якуба, Олександр Родіонович
Сабадаш, Сергій Михайлович
Якуба, Александр Родионович
Сабадаш, Сергей Михайлович
Yakub, O. R.
Sabadash, S. M.
Ключові слова: технологічне обладнання
технологічні процеси
енергетичні ресурси
насоси
технологическое оборудование
технологические процессы
энергетические ресурсы
насосы
Дата публікації: 2012
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Новітні технологічні лінії, охорона праці та енергозаощадження на підприємствах молочної промисловості [Електронний ресурс] : методичні вказівки щодо виконання лабораторно - практичних занять на тему : «Вивчення будови і роботи обладнання для транспортування і перемішування молока і молочних виробів» для студентів 5 курсу, які навчаються за спеціальністю 8.05170108 «Технологія зберігання, консервування та переробки молока» денної форми навчання рівня магістр / укл.: О. Р. Якуба, С. М. Сабадаш. – Суми: СНАУ, 2012. – 10 с.
Короткий огляд (реферат): Вивчення дисципліни «Новітні технологічні лінії та енергозаощадження» - є дисципліною заключного етапу підготовки магістрів, перед проходженням переддипломної практики, випускної роботи магістрів зі спеціальності 8.091709 – «технологія зберігання консервування та переробки молока». Для випускника вищого навчального рівня важливо знати не тільки технологічні процеси виробництва молочних продуктів, а і сучасне технологічне обладнання, яке використовується в новітніх технологічних лініях. Крім того в сучасний період значне подорожання енергетичної сировини (природний газ, нафта, вугілля, деревина та ін.),вміти виявляти вузькі технологічні процеси де витрачається значна кількість енергетичних ресурсів та намічати заходи по їх скороченню. Изучение дисциплины «Новейшие технологические линии и энергосбережения» - является дисциплиной заключительного этапа подготовки магистров, перед прохождением преддипломной практики, выпускной работы магистров по специальности 8.091709 - «технология хранения консервирования и переработки молока». Для выпускника высшего учебного уровня важно знать не только технологические процессы производства молочных продуктов, но и современное технологическое оборудование, которое используется в новейших технологических линиях. Кроме того, в современный период значительное подорожание энергетического сырья (природный газ, нефть, уголь, древесина и др.), уметь выявлять узкие технологические процессы где расходуется значительное количество энергетических ресурсов и намечать меры по их сокращению.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/787
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2511.doc406 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.