Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7921
Назва: The environmental impact of aridization on the cultivation of winter wheat in the conditions of the Left-Bank Forest-Steppe of Ukraine
Інші назви: Екологічний вплив аридизації на вирощування озимої пшениці в умовах Лівобережної Лісостепу України
Экологическое влияние аридизации окружающей среды на возделывание озимой пшеницы в условиях Левобережной Лесостепи Украины
Автори: Tуkhonovа, Оlena
Butenko, Аndrii
Shustov, Oleksandr
Тихонова, Олена
Бутенко, Андрій
Шустов, Олександр
Тихонова, Елена
Бутенко, Андрей
Шустов, Александр
Ключові слова: winter wheat
aridization
productivity
озима пшениця
аридизація
продуктивність
озимая пшеница
аридизация
продуктивность
Дата публікації: 2020
Видавництво: SSPG Publish
Бібліографічний опис: Tykhonova O. M. The environmental impact of aridization on the cultivation of winter wheat in the conditions of the Left-Bank Forest-Steppe of Ukraine [Electronic resource] / О. М. Tykhonova, A. O. Butenko, О. О. Shustov // Modern science : problems and innovations. Abstracts of the 1st International scientific and practical conference. – Stockholm : SSPG Publish, 2020. – P. 19-22. – Режим доступу : http://sciconf.com.ua . – Заголовок з екрану.
Короткий огляд (реферат): The article presents the results of studies of winter wheat productivity in the conditions of the Left-Bank Forest-Steppe of Ukraine in the conditions of aridization of climatic conditions. У статті представлені результати досліджень продуктивності озимої пшениці в умовах Лівобережного Лісостепу України в умовах аридизации кліматичних умов.
Опис: В статье представлены результаты исследований продуктивности озимой пшеницы в условиях Левобережной Лесостепи Украины в условиях аридизации климатических условий.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7921
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2.pdf123,16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.