Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7956
Назва: Recent advances in modification of starch and its applications in china food industry
Інші назви: Переваги різних видів модифікації крохмалю та його застосування в харчовій промислові Китаю
Преимущества различных видов модификации крахмала и его применение в пищевой промышленные Китая
Автори: Chunli, Denga
Feifei, Shanga
Yan, Liua
Melnyk, Oksana Yuriivna
Yanghe, Luo
Ден, Чунлі
Шан, Фейфей
Лю, Ян
Мельник, Оксана Юріївна
Лу, Янге
Дэн, Чуньли
Шан, Фэйфэй
Лю, Янь
Мельник, Оксана Юрьевна
Ло, Янхэ
Ключові слова: starch
chemical modification
physical modification
крохмаль
хімічна модифікація
фізична модифікація
крахмал
химическая модификация
физическая модификация
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Recent advances in modification of starch and its applications in China food industry [Electronic resource] / Deng Chunli, Shang Feifei, Liu Yan [and athers] // The scientific heritage. – Budapest, 2020. – № 47, Р. 1. – Р. 19-26.
Короткий огляд (реферат): Starch has great potential for use as a renewable biological material. However, native starch has limitations in use due to its disadvantages, so to expand its properties and possibilities of application, starch modification is carried out by chemical, physical and enzymatic methods. This review sheds light on many of the modern methods found in starch modification, their advantages and disadvantages. Particular attention is paid to the technology of production of modified starch by the method of extrusion. The applications of modified starch in the food industry and the market for modified starch in China have also been investigated. Крохмаль має великий потенціал для використання як відновлюваний біологічний матеріал. Однак нативний крохмаль має обмеження у використанні через свої недоліки, тому для розширення його властивостей та можливостей застосування модифікація крохмалю здійснюється хімічними, фізичними та ферментативними методами. Цей огляд характеризує багато сучасних методів модифікації крохмалю, їх переваги та недоліки. Особлива увага приділяється технології виробництва модифікованого крохмалю методом екструзії. Досліджено також застосування модифікованого крохмалю в харчовій промисловості та ринок модифікованого крохмалю в Китаї.
Опис: Крахмал имеет большой потенциал для использования в качестве возобновляемого биологического материала. Однако нативный крахмал имеет ограничения в использовании из-за его недостатков, поэтому для расширения его свойств и возможностей применения модификация крахмала осуществляется химическими, физическими и ферментативными методами. Этот обзор освещает многие из современных методов модификации крахмала, их преимущества и недостатки. Особое внимание уделено технологии производства модифицированного крахмала методом экструзии. Были также исследованы применения модифицированного крахмала в пищевой промышленности, а также рынок модифицированных крахмалов в Китае.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7956
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Chunli Denga, Венгрія (19-26).pdf1,32 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.