Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/795
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМаксимов, Ф. Є.-
dc.contributor.authorМаксимов, Ф. Е.-
dc.contributor.authorMaksimov, F. Y.-
dc.date.accessioned2013-01-03T10:01:01Z-
dc.date.available2013-01-03T10:01:01Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationМікропроцесорні системи управління технологічними процесами [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання практичної роботи на тему : "Контролер "Автоматика ТК-20 РС" для студентів 4 курсу, які навчаються за напрямом 6.051701 "Харчові технології та інженерія" денної та заочної форм навчання / укл. Ф. Є. Максимов. - Суми : СНАУ, 2012. - 10 с.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/795-
dc.description.abstractМетодичні вказівки необхідні студентам для самостійного виконання практичної роботи з дисципліни „ Мікропроцесорні системи управління технологічними процесами ”. У методичних вказівках докладно описаний один із мікропроцесорних контролерів, які використовуються у схемах автоматизації апаратів та технологічних ліній харчових виробництв. Методические указания необходимы студентам для самостоятельного выполнения практической работы по дисциплине "Микропроцессорные системы управления технологическими процессами". В методических указаниях подробно описан один из микропроцессорных контроллеров, используемых в схемах автоматизации аппаратов и технологических линий пищевых производств.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectінтелектуальні модуліuk_UK
dc.subjectєвромеханікаuk_UK
dc.subjectинтеллектуальные модулиuk_UK
dc.subjectевромеханикаuk_UK
dc.titleМікропроцесорні системи управління технологічними процесамиuk_UK
dc.title.alternativeМикропроцессорные системы управления технологическими процессамиuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2542.doc78,5 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.