Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/811
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТищенко, В. І.-
dc.contributor.authorБожко, Н. В.-
dc.contributor.authorБердіна, І. В.-
dc.contributor.authorТищенко, В. И.-
dc.contributor.authorБожко, Н. В.-
dc.contributor.authorБердина, И. В.-
dc.contributor.authorTischenkо, V. I.-
dc.contributor.authorBozhko, N. V.-
dc.contributor.authorBеrdinа, I. V.-
dc.date.accessioned2013-01-04T14:55:33Z-
dc.date.available2013-01-04T14:55:33Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationОснови тваринництва та ветеринарно-санітарної експертизи [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лабораторної роботи на тему : "Продуктивність сільськогосподарських тварин" для студентів денної та заочної форми навчання за спеціальністю 8.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" / укл.: В. І. Тищенко, Н. В. Божко, І. В. Бердіна. - Суми : СНАУ, 2010. - 20 с.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/811-
dc.description.abstractВ методичних вказівках описано основи сільськогосподарських тварин. Висвітлено питання скотарства, конярства, свинарства, птахівництва, вівчарства, кролівництва, ветеринарної медицини. Для студентів технологічних спеціальностей. В методических указаниях описано основы сельскохозяйственных животных. Освещены вопросы скотоводства, коневодства, свиноводства, птицеводства, овцеводства, кролиководства, ветеринарной медицины. Для студентов технологических специальностей.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectанатомія тваринuk_UK
dc.subjectгістологія тваринuk_UK
dc.subjectпродукція тваринництваuk_UK
dc.subjectанатомия животныхuk_UK
dc.subjectгистология животныхuk_UK
dc.subjectпродукция животноводстваuk_UK
dc.titleОснови тваринництва та ветеринарно-санітарної експертизиuk_UK
dc.title.alternativeОсновы животноводства и ветеринарно-санитарной экспертизыuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2520.doc1,82 MBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.