Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8185
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorKarbivska, U. M.-
dc.contributor.authorButenko, A. O.-
dc.contributor.authorMasyk, I. M.-
dc.contributor.authorKozhushko, N. S.-
dc.contributor.authorDubovyk, V. I.-
dc.contributor.authorKriuchko, L. V.-
dc.contributor.authorOnopriienko, V. P.-
dc.contributor.authorOnopriienko, I. M.-
dc.contributor.authorKhomenko, L. M.-
dc.contributor.authorКарбівська, У. М.-
dc.contributor.authorБутенко, А. О.-
dc.contributor.authorМасик, І. М.-
dc.contributor.authorКожушко, Н. С.-
dc.contributor.authorДубовик, В. І.-
dc.contributor.authorКрючко, Л. В.-
dc.contributor.authorОнопрієнко, В. П.-
dc.contributor.authorОнопрієнко, І. М.-
dc.contributor.authorХоменко, Л. М.-
dc.contributor.authorКарбивская, У. М.-
dc.contributor.authorБутенко, А. А.-
dc.contributor.authorМасик, И. Н.-
dc.contributor.authorКожушко, Н. С.-
dc.contributor.authorДубовик, В. И.-
dc.contributor.authorКрючко, Л. В.-
dc.contributor.authorОноприенко, В. П.-
dc.contributor.authorОноприенко, И. Н.-
dc.contributor.authorХоменко, Л. Н.-
dc.date.accessioned2020-11-10T11:59:52Z-
dc.date.available2020-11-10T11:59:52Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationInfluence of Agrotechnical Measures on the Quality of Feed of Legume-Grass Mixtures [Electronic resource] / U. M. Karbivska, A. O. Butenko, I. M. Masyk [and athers] // Ukrainian Journal of Ecology. – 2019. – №. 9(4). – P. 547-551.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8185-
dc.descriptionИзучено влияние агротехнических мероприятий на качество питания бобово-травяных смесей. На основании полученных результатов было установлено, что в среднем содержание сырого белка в сухом весе корма увеличилось с 10,4–12,5 до 14,8–16,7% или на 4,2–4,4 абсолютного% при НОП05 0,8% за годы выращивания в вариантах без удобрений и на фоне применения N30Р60К60 в бобово-злаковых насаждениях с включением красного клевера и ползучей люцерны по сравнению с травяными стаями.uk_UA
dc.description.abstractThe influence of agrotechnical measures on the quality of feed of legume-grass mixtures has been studied. Based on the results obtained, it has been found that, on average, the content of crude protein in the dry weight of feed has increased from 10,4–12,5 to 14.8–16.7% or by 4.2–4.4 absolute % at LSD05 0.8% over the years of cultivation in fertilizer-free variants and on the background of N30Р60К60 application in legume-cereal grass stands with the inclusion of red clover and creeping alfalfa, as compared to grass swards. Досліджено вплив агротехнічних заходів на якість корму бобово-злакових травосумішок. На основі отриманих результатів встановлено, що в середньому за роки вирощування у варіантах без добрив та на фоні внесення N30Р60К60 в бобово-злакових травостоях з включенням конюшини лучної та люцерни посівної у порівнянні із злаковим травостоєм вміст сирого протеїну в сухій масі корму підвищився від 10,4–12,5 до 14,8–16,7% або на 4,2–4,4 абсолютних % при НЗЗ05 0,8 %.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectlegume-grass herbageuk_UA
dc.subjectyielduk_UA
dc.subjectchemical compositionuk_UA
dc.subjectбобово-злаковий травостійuk_UA
dc.subjectурожайністьuk_UA
dc.subjectхімічний складuk_UA
dc.subjectбобово-злаковый травостойuk_UA
dc.subjectурожайностьuk_UA
dc.subjectхимический составuk_UA
dc.titleInfluence of Agrotechnical Measures on the Quality of Feed of Legume-Grass Mixturesuk_UA
dc.title.alternativeВплив агротехнічних заходів на якість корму бобово-злакових травосумішокuk_UA
dc.title.alternativeВлияние агротехнических мероприятий на качество корма бобово-злаковых травосмесейuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
102622-uje-19-528-(547-551)-q2 approved.pdf300,33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.