Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/821
Назва: Способи знезараження та використання непридатного для споживання в їжу людям молока
Інші назви: Способы обеззараживания и использования непригодного для употребления в пищу людям молока
Автори: Касянчук, Вікторія Вікторівна
Могутова, Валентина Федорівна
Касянчук, Виктория Викторовна
Могутова, Валентина Федоровна
Kasyanchuk, V. V.
Mohutova, V. F.
Ключові слова: знезараження молока
колоїдний розчин
бактеріологічні дослідження
обеззараживание молока
коллоидный раствор
бактериологические исследования
Дата публікації: 2012
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Способи знезараження та використання непридатного для споживання в їжу людям молока [Електронний ресурс] : методичні рекомендації / укл. : В. В. Касянчук, В. Ф. Могутова. – Суми : СНАУ, 2012. - 35 с.
Короткий огляд (реферат): В методичних вказівках подано способи знезараження непридатного для споживання людям молока. Дана характеристика колоїдного розчину наночастинок срібла, механізм його дії та доцільність використання у тваринництві. Показані результати зоотехнічних, гематологічних, бактеріологічних досліджень телят за умови годівлі їх молоком, яке знезаражене наночастинками срібла в умовах експерименту та на виробництві. В методических указаниях представлены способы обеззараживания непригодного для потребления людям молока. Подана характеристика коллоидного раствора наночастиц серебра, механизм его действия и целесообразность использования в животноводстве. Показаны результаты зоотехнических, гематологических, бактериологических исследований телят при кормлении их молоком, обеззараженное наночастицами серебра в условиях эксперимента и на производстве.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/821
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2550.doc14,08 MBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.