Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8293
Назва: Research progress in transcriptomics
Інші назви: Прогрес досліджень в області транскріптомікі
Прогресс исследований в области транскриптомики
Автори: Wenhui, Wei
Qiaoyan, Chen
Kandyba, Nataliia Mykolaivna
Венхуй, Вей
Цяоянь, Чень
Кандиба, Наталія Миколаївна
Венхуй, Вей
Цяоянь, Чень
Кандыба, Наталия Николаевна
Ключові слова: wheat
transcriptional sequencing
transcription activity
пшениця
транскрипційне секвенування
транскрипційна активність
пшеница
транскрипционные секвенирования
транскрипционная активность
Дата публікації: 2020
Видавництво: Perfect Publishing
Бібліографічний опис: Wenhui W. Research progress in transcriptomics [Electronic resource] / W. Wenhui, Ch. Qiaoyan, N. Kandyba // The 9th International scientific and practical conference «Dynamics of the development of world science», (May 13-15, 2020). – Vancouver : Perfect Publishing, 2020. – Р. 144-149. – Режим доступу : http://sci-conf.com.ua . – Заголовок з екрану.
Короткий огляд (реферат): The results of the use of transcriptomics technology for understanding the molecular mechanism of stress resistance in wheat plants, as well as the cultivation of highly resistant varieties by genetic engineering, are described. У статті описані результати використання технології транскріптомікі для розуміння молекулярного механізму стійкості до стресу у рослин пшениці, а також для культивування високостійких сортів за допомогою генної інженерії.
Опис: В статье oписаны результаты использования технологии транскриптомики для понимания молекулярного механизма устойчивости к стрессу у растений пшеницы, а также для культивирования высокоустойчивых сортов с помощью генной инженерии.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8293
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf408,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.