Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8294
Назва: | Effect of low temperature anti – oxidation system |
Інші назви: | Вплив низької температури на антиокисну систему Влияние низкой температуры на антиокислительную систему |
Автори: | Wenhui, Wei Kandyba, Nataliia Mykolaivna Qiaoyan, Chen Венхуй, Вей Кандиба, Наталія Миколаївна Цяоянь, Чень Венхуй, Вей Кандыба, Наталия Николаевна Цяоянь, Чень |
Ключові слова: | active oxygen low temperatures enzymes активний кисень низькі температури ферменти активный кислород низкие температуры ферменты |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Cognum Publishing House |
Бібліографічний опис: | Wenhui W. Effect of low temperature anti – oxidation system [Electronic resource] / W. Wenhui, N. Kandyba, Ch. Qiaoyan // The 9th International scientific and practical conference «Scientific achievements of modern society», (April 28-30, 2020). – Liverpool : Cognum Publishing House, 2020. – Р. 270-272. – Режим доступу : http://sci-conf.com.ua. – Заголовок з екрану. |
Короткий огляд (реферат): | The role of the plant's enzymatic protective system in reducing and preventing damage at low temperatures, as well as in maintaining normal physiological metabolism, is examined. It is assumed that the activity of SOD can be used as an indicator to determine the resistance of wheat to cold. Розглядається роль ферментативної захисної системи рослини в зменшенні і запобігання ушкоджень при низьких температурах, а також в підтримці нормального фізіологічного метаболізму. Передбачається, що активність СОД можна використовувати в якості показника для визначення стійкості пшениці до холоду. |
Опис: | В статье рассматривается роль ферментативной защитной системы растения в уменьшении и предотвращении повреждений при низких температурах, а также в поддержании нормального физиологического метаболизма. Предполагается, что активность СОД можно использовать в качестве показателя для определения устойчивости пшеницы к холоду. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8294 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SCIENTIFIC-ACHIEVEMENTS-OF-MODERN-SOCIETY-28-30.04.2020 (pdf.io).pdf | 301,6 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.