Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8337Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова | 
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Баришева, Я. | - | 
| dc.contributor.author | Манолі, Т. | - | 
| dc.contributor.author | Нікітчіна, Т. | - | 
| dc.contributor.author | Менчинська, А. | - | 
| dc.contributor.author | Барышева, Я. | - | 
| dc.contributor.author | Маноли, Т. | - | 
| dc.contributor.author | Никитчина, Т. | - | 
| dc.contributor.author | Менчинский, А. | - | 
| dc.contributor.author | Barysheva, J. | - | 
| dc.contributor.author | Manoli, T. | - | 
| dc.contributor.author | Nikitchina, T. | - | 
| dc.contributor.author | Menchynska, A. | - | 
| dc.date.accessioned | 2020-12-10T08:19:22Z | - | 
| dc.date.available | 2020-12-10T08:19:22Z | - | 
| dc.date.issued | 2019 | - | 
| dc.identifier.citation | Вплив технологічних факторів на рівень гістаміну рибних продуктів у драглеподібній заливці [Електронний ресурс] / Я. Баришева, Т. Манолі, Т. Нікітчіна, А. Менчинська // Продовольча індустрія АПК, 2019. - № 1-2. - С. 13-17 | uk_UA | 
| dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8337 | - | 
| dc.description | The work shows the relevance of controlling and regulating the content of biogenic amines in fish products. | uk_UA | 
| dc.description.abstract | В роботі показана актуальність контролювання і регулювання вмісту біогенних амінів у рибних продуктах. В работе показана актуальность контроля и регулирование содержания биогенных аминов в рыбных продуктах. | uk_UA | 
| dc.language.iso | other | uk_UA | 
| dc.subject | біогенні аміни | uk_UA | 
| dc.subject | низькоестерифіковані пектинові речовини | uk_UA | 
| dc.subject | альгінова кислота | uk_UA | 
| dc.subject | биогенные амины | uk_UA | 
| dc.subject | низкоэстерифицированные пектиновые вещества | uk_UA | 
| dc.subject | альгиновая кислота | uk_UA | 
| dc.subject | biogenic amines | uk_UA | 
| dc.subject | low-esterified pectin substances | uk_UA | 
| dc.subject | alginic acid | uk_UA | 
| dc.title | Вплив технологічних факторів на рівень гістаміну рибних продуктів у драглеподібній заливці | uk_UA | 
| dc.title.alternative | Влияние технологических факторов на уровень гистамина рыбных продуктов в желеобразной заливке | uk_UA | 
| dc.title.alternative | Influence of technological factors on the level of histamine of fish products in the jelly-like filling | uk_UA | 
| dc.type | Other | uk_UA | 
| Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Вплив технологічних факторів.pdf | 677,09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.