Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8436| Назва: | Вивчення впливу конопляного борошна на окислення ліпідів варених ковбас |
| Інші назви: | Изучение влияния конопляной муки на окисление липидов вареных колбас Study of the effect of hemp flour on the oxidation of lipids in cooked sausages |
| Автори: | Тищенко, Василь Іванович Божко, Наталія Володимирівна Шубіна, Євгенія Андріївна Тищенко, Василий Иванович Божко, Наталья Владимировна Шубина, Евгения Андреевна Tischenko, Vasyl Ivanovich Bozhko, Natalia Vladimirovna Shubina, Yevgenia Andreevna |
| Ключові слова: | ліпіди варених ковбас натуральні антиоксиданти липиды вареных колбас натуральные антиоксиданты lipids of boiled sausages nature antioxidants |
| Дата публікації: | 2020 |
| Видавництво: | НУХТ |
| Бібліографічний опис: | Тищенко В.І. Вивчення впливу конопляного борошна на окислення ліпідів варених ковбас [Електронний ресурс] / В. І. Тищенко, Н. В. Божко, Є. А. Шубіна // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : програма та тези матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, (м. Київ, 24 листопада 2020 р.). - Київ : НУХТ, 2020. - С.108-110 |
| Короткий огляд (реферат): | Метою нашої роботи було дослідити ефективність застосування антиоксидантів натурального походження у варених м’ясомістких ковбасних виробах. Целью нашей работы было исследовать эффективность применения антиоксидантов натурального происхождения в вареных мясосодержащих колбасных изделиях. |
| Опис: | The aim of our work was to investigate the effectiveness of the use of antioxidants of natural origin in cooked meat-containing sausages. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8436 |
| Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Тищенко В. І. Вивчення впливу конопляного борошна.pdf | 335,55 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.