Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8436
Title: Вивчення впливу конопляного борошна на окислення ліпідів варених ковбас
Other Titles: Изучение влияния конопляной муки на окисление липидов вареных колбас
Study of the effect of hemp flour on the oxidation of lipids in cooked sausages
Authors: Тищенко, Василь Іванович
Божко, Наталія Володимирівна
Шубіна, Євгенія Андріївна
Тищенко, Василий Иванович
Божко, Наталья Владимировна
Шубина, Евгения Андреевна
Tischenko, Vasyl Ivanovich
Bozhko, Natalia Vladimirovna
Shubina, Yevgenia Andreevna
Keywords: ліпіди варених ковбас
натуральні антиоксиданти
липиды вареных колбас
натуральные антиоксиданты
lipids of boiled sausages
nature antioxidants
Issue Date: 2020
Publisher: НУХТ
Citation: Тищенко В.І. Вивчення впливу конопляного борошна на окислення ліпідів варених ковбас [Електронний ресурс] / В. І. Тищенко, Н. В. Божко, Є. А. Шубіна // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : програма та тези матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, (м. Київ, 24 листопада 2020 р.). - Київ : НУХТ, 2020. - С.108-110
Abstract: Метою нашої роботи було дослідити ефективність застосування антиоксидантів натурального походження у варених м’ясомістких ковбасних виробах. Целью нашей работы было исследовать эффективность применения антиоксидантов натурального происхождения в вареных мясосодержащих колбасных изделиях.
Description: The aim of our work was to investigate the effectiveness of the use of antioxidants of natural origin in cooked meat-containing sausages.
URI: http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8436
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тищенко В. І. Вивчення впливу конопляного борошна.pdf335,55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.