Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8439
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБожко, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorТищенко, Василь Іванович-
dc.contributor.authorПасічний, Василь Миколайович-
dc.contributor.authorБожко, Софія Богданівна-
dc.contributor.authorБожко, Наталья Владимировна-
dc.contributor.authorТищенко, Василий Иванович-
dc.contributor.authorПасичный, Василий Николаевич-
dc.contributor.authorБожко, София Богдановна-
dc.contributor.authorBozhko, Natalia Vladimirovna-
dc.contributor.authorTischenko, Vasyl Ivanovich-
dc.contributor.authorPasichnyi, Vasil Mikolaovich-
dc.contributor.authorBozhko, Sophiya Bogdanivna-
dc.date.accessioned2021-02-03T12:23:03Z-
dc.date.available2021-02-03T12:23:03Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationПерспективи використання конопляних продуктів для виробництва крафтових м’ясних виробів [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний, С. Б. Божко // Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials, (Lviv, october 7-9, 2020 p.). - Lviv, 2020. - Р. 60.8uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8439-
dc.descriptionThe aim of the study was to study the nutritional value of the developed craft boiled-smoked sausage with duck meat and hemp protein.uk_UA
dc.description.abstractМетою роботи було вивчення харчової цінності розробленої крафтова варено-копчена ковбаса із м’ясом качки та протеїном коноплі. Целью работы было изучение пищевой ценности разработанной крафтовой варено-копченая колбаса с мясом утки и протеином конопли.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectпротеїн конопліuk_UA
dc.subjectм’ясні виробиuk_UA
dc.subjectпротеин коноплиuk_UA
dc.subjectмясные изделияuk_UA
dc.subjecthemp proteinuk_UA
dc.subjectmeat productsuk_UA
dc.titleПерспективи використання конопляних продуктів для виробництва крафтових м’ясних виробівuk_UA
dc.title.alternativeПерспективы использования конопляных продуктов для производства крафтовой мясных изделийuk_UA
dc.title.alternativeProspects for the use of hemp products for the production of craft meat productsuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Перспективи використання конопляних продуктів.pdf491,81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.