Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8439
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Божко, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Василь Іванович | - |
dc.contributor.author | Пасічний, Василь Миколайович | - |
dc.contributor.author | Божко, Софія Богданівна | - |
dc.contributor.author | Божко, Наталья Владимировна | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Василий Иванович | - |
dc.contributor.author | Пасичный, Василий Николаевич | - |
dc.contributor.author | Божко, София Богдановна | - |
dc.contributor.author | Bozhko, Natalia Vladimirovna | - |
dc.contributor.author | Tischenko, Vasyl Ivanovich | - |
dc.contributor.author | Pasichnyi, Vasil Mikolaovich | - |
dc.contributor.author | Bozhko, Sophiya Bogdanivna | - |
dc.date.accessioned | 2021-02-03T12:23:03Z | - |
dc.date.available | 2021-02-03T12:23:03Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Перспективи використання конопляних продуктів для виробництва крафтових м’ясних виробів [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний, С. Б. Божко // Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials, (Lviv, october 7-9, 2020 p.). - Lviv, 2020. - Р. 60.8 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8439 | - |
dc.description | The aim of the study was to study the nutritional value of the developed craft boiled-smoked sausage with duck meat and hemp protein. | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою роботи було вивчення харчової цінності розробленої крафтова варено-копчена ковбаса із м’ясом качки та протеїном коноплі. Целью работы было изучение пищевой ценности разработанной крафтовой варено-копченая колбаса с мясом утки и протеином конопли. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | протеїн коноплі | uk_UA |
dc.subject | м’ясні вироби | uk_UA |
dc.subject | протеин конопли | uk_UA |
dc.subject | мясные изделия | uk_UA |
dc.subject | hemp protein | uk_UA |
dc.subject | meat products | uk_UA |
dc.title | Перспективи використання конопляних продуктів для виробництва крафтових м’ясних виробів | uk_UA |
dc.title.alternative | Перспективы использования конопляных продуктов для производства крафтовой мясных изделий | uk_UA |
dc.title.alternative | Prospects for the use of hemp products for the production of craft meat products | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Перспективи використання конопляних продуктів.pdf | 491,81 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.