Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8441
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБожко, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorПасічний, Василь Миколайович-
dc.contributor.authorТищенко, Василь Іванович-
dc.contributor.authorБудницька, Ганна Олександрівна-
dc.contributor.authorПонпа, Валентина Володимирівна-
dc.contributor.authorБожко, Наталья Владимировна-
dc.contributor.authorПасичный, Василий Николаевич-
dc.contributor.authorТищенко, Василий Иванович-
dc.contributor.authorБудницкая, Анна Александровна-
dc.contributor.authorПонпа, Валентина Владимировна-
dc.contributor.authorBozhko, Natalia Vladimirovna-
dc.contributor.authorPasichniy, Vasil Mikolaiovich-
dc.contributor.authorTischenko, Vasily Ivanovich-
dc.contributor.authorBudnicka, Ganna Olexandrivna-
dc.contributor.authorPonpa, Valentina Volodimirivna-
dc.date.accessioned2021-02-03T14:06:51Z-
dc.date.available2021-02-03T14:06:51Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва м'ясовмісних напівфабрикатів "Ганнівські" [Електронний ресурс] : патент на винахід № 122544 UA МПК A23L 13/50../ Н. В. Божко, В. М. Пасічний, В. І. Тищенко [та ін.] ; № a201904189; опубл. 25.11.2020; бюл. № 22uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8441-
dc.descriptionThe invention is based on the problem of developing meat-containing cut semi-finished products of general nutrition and low cost, which have high nutritional and biological value, organoleptic and consumer characteristics, balanced in terms of complete protein content.uk_UA
dc.description.abstractВ основу винаходу поставлена задача розробки м'ясомістких посічених напівфабрикатів загального харчування та низькою собівартістю, які мають високу харчову та біологічну цінність, органолептичні та споживчі характеристики, збалансовані за вмістом повноцінних білків. В основу изобретения поставлена задача разработки мясосодержащих рубленых полуфабрикатов общего питания с низкой себестоимостью, которые имеют высокую пищевую и биологическую ценность, органолептические и потребительские характеристики, сбалансированные по содержанию полноценных белков.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectм'ясо качкиuk_UA
dc.subjectм'ясовмісний напівфабрикатuk_UA
dc.subjectмясо уткиuk_UA
dc.subjectмясосодержащий полуфабрикатuk_UA
dc.subjectduck meatuk_UA
dc.subjectmeat-containing semi-finished productsuk_UA
dc.titleСпосіб виробництва м'ясовмісних напівфабрикатів "Ганнівські"uk_UA
dc.title.alternativeСпособ производства мясосодержащих полуфабрикатов "Ганновские"uk_UA
dc.title.alternativeMethod of production of meat-contained semi-finished products "Hannivski"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Спосіб виробництва м'ясовмісних напівфабрикатів Ганнівські.pdf156,28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.