Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/854
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПанов, С. М.-
dc.contributor.authorПанов, С. М.-
dc.contributor.authorPanov, S. M.-
dc.date.accessioned2013-01-16T09:52:15Z-
dc.date.available2013-01-16T09:52:15Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationПанов С. М. Можливості скорочення селекційного процесу картоплі [Електронний ресурс] / С. М. Панов // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Агрономія і біологія» / Сумський НАУ. – Суми, 2012. – Вип. 9(24). – С. 158-161.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/854-
dc.descriptionThe results of two year laboratory researches on stimulation of fresh- gathered botanical seeds of potato by bioactive substances are presented. Application of gibberellin (concentration 50 mg/l) promoted the seed germination to 43 % in comparison with control.uk_UK
dc.description.abstractНаведено результати двохрічних лабораторних досліджень по стимуляції свіжозібраного ботанічного насіння картоплі біологічно активними речовинами. Застосування гібереліну в концентрації 50 мг/л підвищує схожість насіння на 43 % порівняно з контролем. Приведены результаты двухгодичных лабораторных исследований по стимуляции свежеубранных ботанических семян картофеля биологически активными веществами. Применение гиббереллина в концентрации 50 мг/л повышает всхожесть семян на 43 % в сравнении с контролем.uk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectсвіжозібранеuk_UK
dc.subjectботанічнеuk_UK
dc.subjectгіберелінuk_UK
dc.subjectстимуляціяuk_UK
dc.subjectсвежеубранннныеuk_UK
dc.subjectботаническиеuk_UK
dc.subjectгиббереллинuk_UK
dc.subjectстимуляцияuk_UK
dc.titleМожливості скорочення селекційного процесу картопліuk_UK
dc.title.alternativeВозможности сокращения селекционного процесса картофеляuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
42.pdf238,08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.