Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8587
Назва: Нормативне регулювання безпечності і якості м'яса равликів
Інші назви: Нормативное регулирование безопасности и качества мяса улиток
Regulatory regulation of the safety and quality of snail meat
Автори: Данілова, І. С.
Яценко, І. В.
Рисований, В. І.
Данилова, И. С.
Яценко, И. В.
Рисованный, В. И.
Danilova, I. S.
Yatsenko, I. V.
Risovanyi, V. I.
Ключові слова: равлики
ветеринарно-санітарна оцінка м’яса равликів
контроль безпечності і якості м’яса равликів
улитки
ветеринарно-санитарная оценка мяса улиток
контроль безопасности и качества мяса улиток
snails
health assessment of snail meat
security controls and quality of snail meat
Дата публікації: 2018
Видавництво: НУБІП
Бібліографічний опис: Данілова І. С. Нормативне регулювання безпечності і якості м'яса равликів [Електронний ресурс] / І. С. Данілова, І. В. Яценко, В. І. Рисований // Науковий вісник НУБІП : науковий журнал. - Сер. "Ветеринарна медицина, якість і безпека продукції тваринництва"/Національний університет біоресурсів і природокористування НУБІП. - Київ : НУБІП, 2018. - №285. - С. 68-75
Короткий огляд (реферат): В статті наведені дані щодо врегулювання питань контролю якості та ветеринарно-санітарної оцінки равликів, які вирощуються з метою харчування людей і виробництва лікарських препаратів. В статье приведены данные по урегулированию вопросов контроля качества и ветеринарно-санитарной оценки улиток, которые выращиваются с целью питания людей и производства лекарственных препаратов.
Опис: The article provides data on regulation of quality control issues and veterinary-sanitary evaluation of snails grown for human nutrition and medicines production.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8587
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Данілова І. С. Нормативне регулювання безпечності.pdf4,51 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.