Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/863
Назва: Якісні показники молока корів українських червоно- та чорно-рябої молочних порід
Інші назви: Качественные показатели молока коров украинской красно- и черно-пестрой молочных пород
Автори: Хмельничий, Л. М.
Хмельничий, Л. М.
Hmelnichy, V. M.
Ключові слова: молочна порода
жир
білок
лактоза
молочная порода
жир
белок
лактоза
Дата публікації: 2012
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Хмельний Л. М. Якісні показники молока корів українських червоно- та чорно-рябої молочних порід [Електронний ресурс] / Л. М. Хмельничий // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Тваринництво» / Сумський НАУ. – Суми, 2012. – Вип. 10(20). – С. 8-12.
Короткий огляд (реферат): Проведено дослідження з вивчення якісних показників молока (жиру, білка, лактози, соматичних клітин) корів українських чорно- та червоно-рябої молочних порід. Встановлено загальнобіологічні закономірності динаміки показників якості молока залежно від породи, спадковості, фізіологічного стану та паратипових чинників. Проведено исследование по изучению качественных показателей молока (жира, белка, лактозы, соматических клеток) коров украинских чорно- и красно-пестрой молочных пород. Установлены общебиологические закономерности динамики показателей качества молока в зависимости от породы, наследственности, физиологичного состояния и паратипических факторов.
Опис: Research on the study of high-quality indexes of milk (fat, albumen, lactose, somatic cages) of cows is conducted Ukrainian bleak- and red-and-write breeds. General biological conformities to the law of dynamics of indexes of quality of milk are set depending on a breed, heredity, physiology state and paratypic factors.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/863
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
03.pdf336,31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.