Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8792
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСиненко, Тетяна Павлівна-
dc.contributor.authorФролова, Наталія Епінетівна-
dc.contributor.authorСиненко, Татьяна Павловна-
dc.contributor.authorФролова, Наталья Епинетовна-
dc.contributor.authorSynenko, Tetiana-
dc.contributor.authorFrolova, Natalia-
dc.date.accessioned2021-06-02T10:59:13Z-
dc.date.available2021-06-02T10:59:13Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationСиненко Т. П. Використання кукурудзяних качанів в технології смакоароматичних добавок [Електронний ресурс] / Т. П. Синенко, Н. Е. Фролова // Харчова хімія. Сучасні методи виробництва продуктів харчування, харчові добавки, пакувальні матеріали : мат. Міжнародної наук.-техн. конф., (Львів, 7-9 жовтня 2020 р.). – Львів : ЛПНУ, 2020. – С. 14.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8792-
dc.descriptionThe work proved methods of pretreatment of corn cobs and a mixture of mono- and disaccharides.uk_UA
dc.description.abstractУ роботі обґрунтовано методи попередньої обробки кукурудзяних качанів і отримання суміші моно- та дисахаридів. В работе обоснованы методы предварительной обработки кукурузных початков и получения смеси моно- и дисахаридов.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛПНУuk_UA
dc.subjectвторинна сировинаuk_UA
dc.subjectкукурудзяні качаниuk_UA
dc.subjectсмакоароматичні добавкиuk_UA
dc.subjectвторичное сырьеuk_UA
dc.subjectкукурузные початкиuk_UA
dc.subjectвкусоароматические добавкиuk_UA
dc.subjectsecondary raw materialsuk_UA
dc.subjectcorn cobsuk_UA
dc.subjectflavoring additivesuk_UA
dc.titleВикористання кукурудзяних качанів в технології смакоароматичних добавокuk_UA
dc.title.alternativeИспользование кукурузных початков в технологии вкусоароматических добавокuk_UA
dc.title.alternativeThe use of corn cobs in the technology of flavoringsuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
стаття.pdf608,39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.