Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8792Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова | 
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Синенко, Тетяна Павлівна | - | 
| dc.contributor.author | Фролова, Наталія Епінетівна | - | 
| dc.contributor.author | Синенко, Татьяна Павловна | - | 
| dc.contributor.author | Фролова, Наталья Епинетовна | - | 
| dc.contributor.author | Synenko, Tetiana | - | 
| dc.contributor.author | Frolova, Natalia | - | 
| dc.date.accessioned | 2021-06-02T10:59:13Z | - | 
| dc.date.available | 2021-06-02T10:59:13Z | - | 
| dc.date.issued | 2020 | - | 
| dc.identifier.citation | Синенко Т. П. Використання кукурудзяних качанів в технології смакоароматичних добавок [Електронний ресурс] / Т. П. Синенко, Н. Е. Фролова // Харчова хімія. Сучасні методи виробництва продуктів харчування, харчові добавки, пакувальні матеріали : мат. Міжнародної наук.-техн. конф., (Львів, 7-9 жовтня 2020 р.). – Львів : ЛПНУ, 2020. – С. 14. | uk_UA | 
| dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8792 | - | 
| dc.description | The work proved methods of pretreatment of corn cobs and a mixture of mono- and disaccharides. | uk_UA | 
| dc.description.abstract | У роботі обґрунтовано методи попередньої обробки кукурудзяних качанів і отримання суміші моно- та дисахаридів. В работе обоснованы методы предварительной обработки кукурузных початков и получения смеси моно- и дисахаридов. | uk_UA | 
| dc.language.iso | other | uk_UA | 
| dc.publisher | ЛПНУ | uk_UA | 
| dc.subject | вторинна сировина | uk_UA | 
| dc.subject | кукурудзяні качани | uk_UA | 
| dc.subject | смакоароматичні добавки | uk_UA | 
| dc.subject | вторичное сырье | uk_UA | 
| dc.subject | кукурузные початки | uk_UA | 
| dc.subject | вкусоароматические добавки | uk_UA | 
| dc.subject | secondary raw materials | uk_UA | 
| dc.subject | corn cobs | uk_UA | 
| dc.subject | flavoring additives | uk_UA | 
| dc.title | Використання кукурудзяних качанів в технології смакоароматичних добавок | uk_UA | 
| dc.title.alternative | Использование кукурузных початков в технологии вкусоароматических добавок | uk_UA | 
| dc.title.alternative | The use of corn cobs in the technology of flavorings | uk_UA | 
| dc.type | Other | uk_UA | 
| Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| стаття.pdf | 608,39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.