Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8794
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСавченко-Перерва, М. Ю.-
dc.contributor.authorРадчук, О. В.-
dc.contributor.authorСавченко-Перерва, М. Ю.-
dc.contributor.authorРадчук, О. В.-
dc.contributor.authorSavchenko-Pererva, M.-
dc.contributor.authorRadchuk, O.-
dc.date.accessioned2021-06-02T11:58:04Z-
dc.date.available2021-06-02T11:58:04Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationСавченко-Перерва М. Ю. Аналіз сучасних шляхів створення харчових продуктів з підвищеною харчовою цінністю [Електронний ресурс] / М. Ю. Савченко-Перерва, О. В. Радчук // Modern engineering and innovative technologies. – Germany, 2021. – № 16 (2). – Р. 48-52. – Режим доступу : https://doi.org/10.30890/2567-5273.2021-16-02-122 . - Заголовок з екрану.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8794-
dc.descriptionThe paper examines trends in the production, processing and consumption of meat in Ukraine in recent years. The features of the functioning of the meat and meat products market and the possibilities of developing the poultry meat market are considered. The level of meat consumption in the leading countries of the world is analyzed, and comparisons with Ukraine are given. The volumes of consumption of meat and meat products are considered, methods of increasing the biological value of meat are analyzed. One of the ways to improve the quality and biological value of meat products and semi-finished products is their enrichment with food additives.uk_UA
dc.description.abstractВ роботі розглядаються тенденції виробництва, переробки та споживання м’яса в Україні за останні роки. Розглянуто особливості функціонування ринку м’яса та м’ясопродуктів та можливості розвитку ринку м’яса птиці. Проаналізовано рівень споживання м’яса у провідних країнах світу, та приведено порівняння із Україною. Розглянуто обсяги споживання м’яса та м’ясних продуктів, проаналізовано способи підвищення біологічної цінності м’яса. Одним із напрямків покращення якості та біологічної цінності м'ясних продуктів та напівфабрикатів є збагачення їх харчовими добавками. В работе рассматриваются тенденции производства, переработки и потребления мяса в Украине за последние года. Рассмотрено особенности функционирования рынка мяса и мясопродуктов и возможности развития рынка мяса птицы. Проанализировано уровень потребления мяса в странах мира и приведены сравнения с Украиной. Рассмотрено объемы потребления мяса и мясных продуктов, проанализировано способы повышения биологической активности мяса. Одним из направлений улучшения качества и биологической ценности мясных продуктов и полуфабрикатов есть обогащение их пищевыми добавками.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectспоживанняuk_UA
dc.subjectвиробництвоuk_UA
dc.subjectм’ясні продуктиuk_UA
dc.subjectпотреблениеuk_UA
dc.subjectпроизводствоuk_UA
dc.subjectмясные продуктыuk_UA
dc.subjectconsumptionuk_UA
dc.subjectproductionuk_UA
dc.subjectmeat productsuk_UA
dc.titleАналіз сучасних шляхів створення харчових продуктів з підвищеною харчовою цінністюuk_UA
dc.title.alternativeАнализ современных путей создания пищевых продуктов с повышенной пищевой ценностьюuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of modern methods of creating food products with increased nutritional valueuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf533,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.