Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8799
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКрижська, Т.-
dc.contributor.authorХуалянь, Х.-
dc.contributor.authorШань, Ф.-
dc.contributor.authorКрыжская, Т.-
dc.contributor.authorХуалянь, Х.-
dc.contributor.authorШань, Ф.-
dc.contributor.authorKryzhska, Т.-
dc.contributor.authorXiulian, H.-
dc.contributor.authorShang, F.-
dc.date.accessioned2021-06-02T13:40:17Z-
dc.date.available2021-06-02T13:40:17Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationКрижська Т. А. Гастрономічне комбінування сировини для виготовлення мʹясних виробів [Електронний ресурс] / Т. А. Крижська, Х. Хуалянь, Ф. Шань // Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв : міжнародна науково-практична інтернет-конференція, ( м. Мелітополь, 24 листопада 2020 р.) / заг. ред. В. М. Кюрчева. - Мелітополь : ТДАТУ, 2020. - С. 158-160uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8799-
dc.descriptionIn the modern world there is a need to enrich the daily diet with vitamins, macro-and micronutrients, dietary fiber, which contribute to the normalization of metabolic processes, maintaining and strengthening health, disease prevention, immunity. Gastronomic joint use of 5% of biologically valuable plant raw materials (Jerusalem artichoke powder) and duck meat is relevant for the development of innovative technologies. This will help expand the range of meat products that can be interesting and in demand not only within Ukraine and China.uk_UA
dc.description.abstractУ сучасному світі виникає необхідність збагачення повсякденного раціону людини вітамінами, макро- і мікроелементами, харчовими волокнами, які сприяють нормалізації обмінних процесів, підтриманню і зміцненню здоров'я, профілактиці захворювань, підвищенню імунітету. Гастрономічне сумісне використання розповсюдженої біологічно цінної рослинної сировини (порошку топінамбура) у кількості 5% та качиного м’яса є актуальним для розробки інноваційних технологій. Це сприятиме розширенню асортименту м'ясопродуктів, які можуть бути цікавими та користуватися попитом не лише у межах України так і Китаю. В современном мире возникает необходимость обогащения повседневного рациона человека витаминами, макро- и микроэлементами, пищевыми волокнами, которые способствуют нормализации обменных процессов, поддержанию и укреплению здоровья, профилактике заболеваний, повышению иммунитета. Гастрономическое совместное использование биологически ценного растительного сырья (порошка топинамбура) в количестве 5% и утиного мяса является актуальным для разработки инновационных технологий. Это будет способствовать расширению ассортимента мясопродуктов, которые могут быть инновационными и пользоваться спросом не только в пределах Украины, но и Китая.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherТДАТУuk_UA
dc.subjectм'ясо качкиuk_UA
dc.subjectм’ясопродуктиuk_UA
dc.subjectпорошок топінамбуруuk_UA
dc.subjectмясо уткиuk_UA
dc.subjectмясопродуктыuk_UA
dc.subjectпорошок топинамбураuk_UA
dc.subjectduck meatuk_UA
dc.subjectmeat productsuk_UA
dc.subjectJerusalem artichoke powderuk_UA
dc.titleГастрономічне комбінування сировини для виготовлення мʹясних виробівuk_UA
dc.title.alternativeГастрономические комбинирования сырья для изготовления мясных изделийuk_UA
dc.title.alternativeGastronomic combination of raw materials for manufacture of meat productsuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Крижська Т. А. Гастрономічне комбінування.pdf370,26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.