Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1671-1680 зі 2981.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Розробка технології м'ясних напівфабрикатів з подовженим терміном придатностіГоловко, Максим; Holovko, Maksym
2024Розробка технології сидру на основі похідних переробки чорноплідної горобиниЗахаров, Андрій; Zakharov, Andriy
2024Удосконалення технології виробництва січених м'ясних напівфабрикатів із використанням регіональних рослинних інгредієнтівКирилін, Руслан Анатолійович; Kyrylin, Ruslan Anatoliiovych
2024Удосконалення технології снекової продукції з використанням лляного борошнаНаливайко, Владислав Юрійович; Nalyvaiko, Vladyslav Yuriiovych
2024Удосконалення технології булочних виробів із використанням рослинної сировиниМельніков, Сергій Іванович; Melnikov, Serhii Ivanovych
2024Удосконалення технології батончиків з використанням горіхів кеш'юВолков, Ярослав Романович; Volkov, Yaroslav Romanovych
2024Удосконалення технології десертів із використанням рослинних полісахаридівМусихіна, Катерина Сергіївна; Musykhina, Kateryna Serhiivna
2024Впровадження адміністративного менеджменту у діяльності суб’єктів малого бізнесуРогов, Владіслав Анатолійович; Rogov, V. A.
2024Удосконалення системи адміністративного менеджменту лікувального закладу в умовах реформування системи охорони здоров’яМиколаєнко, Ярослав Олегович; Mykolayenko, Ya. O.
2024Публічне управління природоохоронною діяльністюТітаренко, Діна Миколаївна; Titarenko, D. M.