Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 2751-2760 зі 2971.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2025Удосконалення технології вирощування поросят в умовах свиноферми ДП ДГ Інституту сільського господарства Північного Сходу НААНАкименко, Богдан Олександрович; Akymenko, Bohdan Oleksandrovych
2025Технологія вирощування та відгодівля індиків в умовах підприємства ТОВ «Індичка» Сумської областіЯценко, Артур Миколайович; Yatsenko, Artur Mykolayovych
2025Технології виробництва пельменів в умовах м’ясопереробного підприємства ТОВ «Сумська м’ясна компанія»Демо, Марія Олександрівна; Demo, Maria Oleksandrivna
2025Розширення асортименту холодних страв та проектування технологічного процесу в кафе на 50 місць із розрахунком холодного цехуЛукаш, Олександр Олександрович; Lukash, Oleksandr Oleksandrovych
2025Розширення асортименту страв із сиру кисломолочного та проектування технологічного процесу в кафе на 50 місць із розрахунком гарячого цехуНовицька, Анастасія Андріївна; Novitska, Anastasia Andriyivna
2025Формування звіту стратегічної екологічної оцінки як складової містобудівної документаСкидан, Єлизавета Олександрівна; Skydan, Yelyzaveta Oleksandrivna
2025Економіко-правові основи грошової оцінки земель сільськогосподарського призначенняФесенко, Ілля Вадимович; Fesenko, Illia
2025Технічна документація із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності під розміщеними кладовищами, розташованої в межах населеного пункту с. Піщане Піщанського старостинського округу на території Сумської міської радиЩербак, Владислав Олександрович; Shcherbak, Vladyslav Oleksandrovych
2025Проєкт землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності Бездрицької сільської ради Сумського району Сумської області земель житлової та громадської забудовиТоргачова, Анна Єгорівна; Torhachova, Anna Yehorivna
2025Основні хвороби кукурудзи та заходи захисту в ФОП Постіл Роменського району Сумської областіБиченко, Дмитро Олександрович; Bychenko, D. O.