Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 391-400 зі 2981.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018Розроблення технології сухої суміші желейного напівфабрикату для фруктових салатівБлизнюк, Ольга Вікторівна; Близнюк, Ольга Викторовна; Blyzniuk, Olha Victorivna
2018Використання напівфабрикату «Перепілочка» у технології сардельокШостак, Артур; Шостак, Артур; Shostak, Artur
2018Удосконалення технології суфле шоколадногоКондратюк, Сергій Вячеславович; Кондратюк, Сергей Вячеславович; Kondratiuk, Serhii Vyacheslavovich
2018Удосконалення технології паштету з антиоксидантними властивостями з використанням м’яса перепелаГвоздецька, Ольга; Гвоздецкая, Ольга; Gvozdetska, Olga
2018Удосконалення технології виробництва пудингу манного з використанням жмиху кунжутних зеренМартинов, Сергій Володимирович; Мартынов, Сергей Владимирович; Martynov, Serhii Volodymyrovych
2018Розробка технології десертів сиркових, збагачених альтернативними джерелами вуглеводівМазін, Сергій Анатолійович; Мазин, Сергей Анатольевич; Mazin, Sergey
2018Розробка рeцeптyри та тexнології м’ясного фyнкціонального продyктy із використанням сировини рослинного поxоджeнняЛяшко, Олег; Ляшко, Олег; Lyashko, Oleg