Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 421-430 зі 2981.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018Використання рослинної сировини у виробництві комбінованих м’ясних продуктівШлик, Анастасія; Шлык, Анастасия; Shlyk, Anastasia
2018Удосконалення технології продукту сирного для салатівШвидкий, Єгор Сергійович; Швидкий, Егор Сергеевич; Shvidky, E. S.
2018Розробка технології напівфабрикату високого ступеня готовності для виробництва желейного кремуСміян, Наталія Володимирівна; Смиян, Наталья Владимировна; Smiyan, Nataliya Volodumurivna
2013Профілактика постодиплостомозу товстолобиків в рибницьких господарствах Сумської областіЖванія, Наталія Сергіївна; Жвания, Наталья Сергеевна
2020The use of chelated metals in the rearing of young pigs in the farm "Sumypostachfond" с. Krovne, Sumy district, Sumy regionBassau, Emmanuel Kingsley; Бассау, Еммануель Кінгслі; Бассау Эммануэль Кингсли
2020Удосконалення технології виробництва желейного десерту на основі молочної сироваткиСіряченко, Я. А.; Сиряченко, Я. А.; Siryachenko, Ya. A.
2020Удосконалення технології виробництва сиркового продукту з білковим концентратомХмелюк, Т. А.; Хмелюк, Т. А.; Khmelyuk, T. A.
2017Технологія виробництва напівкопчених ковбас та проект м’ясопереробного цеху в умовах м. БуриньТурецька, Ярослава Ігорівна; Турецкая, Ярослава Игоревна; Turetska, Yaroslava Igorivna
2017Технологія виробництва кисломолочних продуктів та технічне переоснащення ПАТ «Пирятинський сирзавод» (цех із виробництва кисломолочних продуктів"Гончарова, Валерія Вікторівна; Гончарова, Валерия Викторовна; Goncharova, Valeriy Viktorovna
2017Технологічні основи холодильної обробки м’яса та проект холодильного цеху в умовах м. СумиЧекан, Маргарита Олегівна; Чекан, Маргарита Олеговна; Chekan, Margarita Olegivna