Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9059
Назва: Урожайність і якість сортів пшениці озимої залежно від попередників в північно-східному Лісостепу України
Інші назви: Урожайность и качество сортов озимой пшеницы в зависимости от предшественников в северо-восточной Лесостепи Украины
Yield and quality of winter wheat varieties depending on predecessors in the north-eastern forest-steppe of Ukraine
Автори: Радченко, Микола Володимирович
Буйвал, Олексій Юрійович
Радченко, Николай Владимирович
Буйвал, Алексей Юрьевич
Radchenko, Mykola Volodymyrovych
Buival, Oleksii Yuriyovych
Ключові слова: пшениця озима
попередник
урожайність
пшеница озимая
предшественник
урожайность
winter wheat
precursor
yield
Дата публікації: 2020
Видавництво: MDPC Publishing
Бібліографічний опис: Радченко М. В. Урожайність і якість сортів пшениці озиої залежно від попередників в північно-східному Лісостепу України [Електронний ресурс] / М. В. Радченко, О. Ю. Буйвал // The 4th International scientific and practical conference “Actual trends of modern scientific research”, ( Munich, October 11-13, 2020). - Munich : MDPC Publishing, 2020. - С. 15-17
Короткий огляд (реферат): Найвища урожайність та якісні показники зерна досліджуваних сортів пшениці озимої формуються за розміщення культури по ріпаку озимому. Максимальну врожайність у середньому отримали по сорту Дагмар, що забезпечило отримання максимального урожаю 6,8 т/га, з вмістом білка 12,8 %, вмістом клейковини – 27,0 %. Самая высокая урожайность и качественные показатели зерна изучаемых сортов озимой пшеницы формируются за размещение культуры по рапсе озимом. Максимальную урожайность в среднем получили по сорте Дагмар, что обеспечило получение максимальной урожайности 6,8 т/га, с содержанием белка 12,8%, клейковины – 27,0%.
Опис: The highest yield and grain quality indicators of the studied varieties of winter wheat are formed by placing the crop on winter rape. The maximum yield was obtained on average by the Dagmar variety, which ensured a maximum yield of 6.8 t/ha, with a protein content of 12.8% and a gluten content of 27.0%.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9059
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Радченко М. В. Урожайність і якість сортів.pdf225,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.