Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9079
Назва: Електрогідравлічний ефект в електроплазмолізі
Інші назви: Электрогидравлический эффект в електроплазмолизе
Electrohydraulic effect in electroplasmolysis
Автори: Сіренко, Віктор Федорович
Манченко, Олександр Олександрович
Сиренко, Виктор Федорович
Манченко, Александр Александрович
Sirenko, Viktor Fedorovich
Manchenko, Oleksandr Aleksandrovich
Ключові слова: електрогідравлічний ефект
електроплазмоліз
виробництво соків
электрогидравлический эффект
электроплазмолиз
производство соков
electrohydraulic effect
electroplasmoliz
virobnitstvo juices
Дата публікації: 2020
Видавництво: ТДАТУ
Бібліографічний опис: Сіренко В. Ф. Електрогідравлічний ефект в електроплазмолізі [Електронний ресурс] / В. Ф. Сіренко, О. О. Манченко // Сучасний стан та перспективи розвитку електротехнічних систем : матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції пам’яті В. В. Овчарова, ( м. Мелітополь, листопад 2020 р.). – Мелітополь : ТДАТУ, 2020. - С.71
Короткий огляд (реферат): В роботі показаний спосіб інтенсифікації процесу видалення соку із зменшеним тепловим навантаженням з додатковим використанням потужних імпульсів ЕГЕ, може прискорити отримання готової продукції належної якості. В работе показан способ интенсификации процесса удаления сока с уменьшенным тепловым нагрузкам с дополнительным использованием мощных импульсов ЕГЭ, может ускорить получение готовой продукции надлежащего качества.
Опис: The paper shows a method of intensifying the process of removing juice with reduced heat load with the additional use of powerful pulses EGE, can accelerate the production of finished products of proper quality.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9079
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сіренко В. Ф. Електрогідравлічний ефект.pdf507,94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.