Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9086
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Савойський, Олександр Юрійович | - |
dc.contributor.author | Савойский, Александр Юрьевич | - |
dc.contributor.author | Savoiskyi, Oleksandr Yurievich | - |
dc.date.accessioned | 2021-07-05T08:04:03Z | - |
dc.date.available | 2021-07-05T08:04:03Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Савойський О. Ю. Метод інтенсифікації процесу сушіння високовологої яблучної сировини [Електронний ресурс] / О. Ю. Савойський // Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали IІ Міжнародної науково-практичної конференції, ( м. Мелітополь, 02-27 листопада 2020 р.). – Мелітополь : ТДАТУ, 2020. - С.728-730 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9086 | - |
dc.description | A study of an energy-saving method of drying high-moisture apple raw materials has been carried out. The dynamics of the change in the mass of apple samples during drying has been studied. It has shown that the treatment of the apple layer with an electric current of industrial frequency and ultrasound at the beginning of drying accelerates the process of its dehydration. Experimental studies have shown that the additional use of direct electric heating in the process of convective drying will reduce the drying time of the product by 14%, and additional direct electric heating and ultrasound - up to 20%. | uk_UA |
dc.description.abstract | Проведено дослідження енергозберігаючого методу сушіння високовологої яблучної сировини. Досліджена динаміка зміни маси зразків яблук на протязі сушіння показала, що обробка шару яблук електричним струмом промислової частоти та ультразвуком на початку сушіння прискорює процес його зневоднення. Експериментальні дослідженні показали, що додаткове використання прямого електронагріву в процесі конвективного сушіння дозволить скоротити час сушіння продукту на 14%, а додаткового прямого електронагріву та ультразвуку – до 20%. Проведено исследование энергосберегающего метода сушки высоковлажного яблочного сырья. Исследована динамика изменения массы образцов яблок в течение сушки показала, что обработка слоя яблок электрическим током промышленной частоты и ультразвуком в начале сушки ускоряет процесс его обезвоживания. Экспериментальные исследования показали, что дополнительное использование прямого электронагрева в процессе конвективной сушки позволит сократить время сушки продукта на 14%, а дополнительного прямого электронагрева и ультразвука - до 20%. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ТДАТУ | uk_UA |
dc.subject | сушіння | uk_UA |
dc.subject | омічний нагрів | uk_UA |
dc.subject | струм | uk_UA |
dc.subject | сушка | uk_UA |
dc.subject | омический нагрев | uk_UA |
dc.subject | ток | uk_UA |
dc.subject | drying | uk_UA |
dc.subject | ohmic heating | uk_UA |
dc.subject | current | uk_UA |
dc.title | Метод інтенсифікації процесу сушіння високовологої яблучної сировини | uk_UA |
dc.title.alternative | Метод интенсификации процесса сушки высоковлажного яблочного сырья | uk_UA |
dc.title.alternative | Method of intensification of the drying process of high moisture apple raw materials | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Савойський О. Ю. Метод інтенсифікації.pdf | 173,66 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.