Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9089
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСавойський, Олександр Юрійович-
dc.contributor.authorСавойский, Александр Юрьевич-
dc.contributor.authorSavoiskyi, Oleksandr Yurievich-
dc.date.accessioned2021-07-05T09:48:46Z-
dc.date.available2021-07-05T09:48:46Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationСавойський О. Ю. Визначення тривалості електроплазмолізу яблучної сировини в технологічному процесі сушіння [Електронний ресурс] / О. Ю. Савойський // Сучасні проблеми інноваційного розвитку електричної інженерії : матеріали ІI Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, ( м. Мелітополь, 5-25 квітня 2021 р.). - Мелітополь : ТДАТУ, 2021. - С. 22-23uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9089-
dc.descriptionExperimental studies of electroplasmolysis of high-moisture apple raw materials in the process of combined drying have been carried out. The influence of the air temperature in the drying cabinet and the intensity of the electric field supplied to the apple raw material on the process of electroplasmolysis has been investigated. Dependences have been established for calculating the duration of the electroplasmolysis of apple raw materials, taking into account the operating parameters of the drying process in certain ranges: the air temperature in the drying cabinet is 25-55 ° C and the electric field strength of direct electric heating is 20-40 V / cm.uk_UA
dc.description.abstractПроведено експериментальні дослідження електроплазмолізу високовологої яблучної сировини в процесі комбінованого сушіння. Досліджено вплив температури повітря в сушильній шафі та напруженості електричного поля, підведеного до яблучної сировини, на процес електроплазмолізу. Встановлено залежності для розрахунку тривалості електроплазмолізу яблучної сировини із врахуванням режимних параметрів процесу сушіння у визначених діапазонах: температури повітря в сушильній шафі 25-55 0С та напруженості електричного поля прямого електронагріву 20-40 В/см. Проведены экспериментальные исследования электроплазмолиза высоковлажного яблочного сырья в процессе комбинированной сушки. Исследовано влияние температуры воздуха в сушильном шкафу и напряженности электрического поля, подведенного к яблочному сырью, на процесс электроплазмолиза. Установлены зависимости для расчета продолжительности электроплазмолиза яблочного сырья с учетом режимных параметров процесса сушки в определенных диапазонах: температуры воздуха в сушильном шкафу 25-55 0С и напряженности электрического поля прямого электронагрева 20-40 В/см.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherТДАТУuk_UA
dc.subjectяблучна сировинаuk_UA
dc.subjectкомбіноване сушінняuk_UA
dc.subjectпрямий електронагрівuk_UA
dc.subjectяблочное сырьеuk_UA
dc.subjectкомбинированная сушкаuk_UA
dc.subjectпрямой электронагревuk_UA
dc.subjectapple raw materialuk_UA
dc.subjectcombined dryinguk_UA
dc.subjectdirect electric heatinguk_UA
dc.titleВизначення тривалості електроплазмолізу яблучної сировини в технологічному процесі сушінняuk_UA
dc.title.alternativeОпределение продолжительности электроплазмолиза яблочного сырья в технологическом процессе сушкиuk_UA
dc.title.alternativeDetermination of the electroplasmolysis duration of apple raw materials in the technological process of dryinguk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Савойський О. Ю. Визначення тривалості.pdf888,72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.