Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9122
Назва: | Визначення основних параметрів та режимів роботи приладу по обмолочуванню сільськогосподарських культур |
Інші назви: | Определение основных параметров и режимов работы прибора по обмолоту сельскохозяйственных культур Determination of the main parameters and modes of operation of the device on thrusting of agricultural crops |
Автори: | Головченко, Г. С. Головченко, Г. С. Golovchenko, G. S. |
Ключові слова: | відділення зерна від колоса швидкість обмолочування недомолот зерна отделение зерна от колоса скорость обмолота недомолот зерна dissociating of grain from a colossus speed of threshing dissociating of grain from an ear |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Головченко Г. С. Визначення основних параметрів та режимів роботи приладу по обмолочуванню сільськогосподарських культур [Електронний ресурс] / Г. С. Головченко // Сучасні проблеми землеробської механіки : збірник тез доповідей XXI міжнар. наук. конф., ( м. Харків, 17 - 18 жовтня 2020 р.). – Харків : ХНТУСГ, 2020. - С. 45–47 |
Короткий огляд (реферат): | Розроблена математична модель технологічного процесу роботи приладу для обмолочування сільськогосподарських культур та визначенню його основних параметрів. Разработана математическая модель технологического процесса работы устройства для обмолота сельскохозяйственных культур и определение его основных параметров. |
Опис: | The mathematical model of technological process of work of the device for threshing of crops and definition of its basic parameters is developed. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9122 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Головченко Г. С. Визначення основних.pdf | 345,77 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.