Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9277
Назва: Technological aspects of vegetables and fruit for of functional products of baby nutrition, long-term storage
Інші назви: Технологічні аспекти овочів і фруктів для функціональних продуктів дитячого харчування тривалого зберігання
Технологические аспекты овощей и фруктов для функциональных продуктов детского питания длительного хранения
Автори: Mazurenko, Igor
Yunbo, Li
Zhengzheng, Shao
Мазуренко, Ігор
Юнбо, Лі
Чженчжен, Шао
Мазуренко, Игорь
Юнбо, Ли
Чженчжен, Шао
Ключові слова: children's functional food
raw materials of plant origin
technological characteristics
дитяче функціональне харчування
сировина рослинного походження
технологічні характеристики
детское функциональное питание
сырье растительного происхождения
технологические характеристики
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Mazurenko I. Technological aspects of vegetables and fruit for of functional products of baby nutrition, long-term storage [Electronic resource] / I. Mazurenko, L. Yunbo, S. Zhengzheng // Збірник наук. праць Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного. - Мелітополь : Державний агротехнологічний університет ім. Дмитра Моторного, 2021. - Режим доступу : http://www.tsatu.edu.ua/ophv/wp-content/uploads/sites/13/praci-tdatu-vyp.-21-t.-1.pdf. - Заголовок з екрану
Короткий огляд (реферат): The health of the adult generation and children is a priority in the countries of the world. Statistics Ukraine and China indicate a deterioration in the health of the population, especially children. In recent years, the natural disease rate is high; a large number of adults and children with kidney and respiratory diseases have been registered. In the complex treatment of children, proper nutrition plays a very important role. Therapeutic nutrition is built differentially in accordance with the nature, stage of the diseaseand the age of the child.The main stage in the creation of products with specified functions is the selection of raw materials that do not cause allergies by native indicators and contain pharmacological elements that have a positive effect on the body during treatment. Здоров’я дорослого покоління та дітей е пріоритетним у світі. Статистичні данні України та Китаю свідчать про погіршення стану здоров’я населення особисто дітей. За останні роки натуральний коефіцієнт захворювання високий, зареєстрована велика кількість дорослих та дітей з захворюванням нирок та органів дихання. У комплексному лікуванні дітей, правильне харчування відіграє дуже важливу роль. Відповідно до патогенезу захворювання основним принципом лікувального харчування, є забезпечення максимального щадіння органу і порушених його функцій. В одних випадках лікувальне харчування має самостійне значення (в період повної або часткової клініко-лабораторної ремісії), в інших, є одним з провідних факторів в комплексному лікуванні. Лікувальне харчування створюється диференційовано відповідно до характеру, стадії захворювання та віку дитини. Основним етапом створення продуктів з завданою функцією є підбір сировини, яка за нативними показниками є гіпоалергенною та містить фармакологічні елементи, які позитивно впливають на одужання.
Опис: Здоровье взрослого поколения и детей является приоритетным в странах мира. Статистические данные Украины и Китая свидетельствуют об ухудшении состояния здоровья населения особенно детей. За последние годы натуральный коэффициент заболеваний высокий, зарегистрировано большое количество взрослых и детей с заболеванием почек и органов дыхания. В комплексном лечении детей, правильное питание играет очень важную роль. Согласно патогенеза заболеваний, основным принципом лечебного питания, является обеспечение максимального щажения органа и нарушенных его функций. В одних случаях лечебное питание имеет самостоятельное значение (в период полной или частичной клинико-лабораторной ремиссии), в других, является одним из ведущих факторов в комплексном лечении. Лечебное питание строится дифференцированно в соответствии с характером, стадии заболевания и возрастом ребенка. Основным этапом создания продуктов с заданными функциями является подбор сырья, которое по нативным показателям не вызывает аллергию и содержит фармакологические элементы, а так же положительно влияют на организм в процессе лечения.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9277
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mazurenko I. Technological aspects.pdf660,27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.