Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9628
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСамілик, Марина Михайлівна-
dc.contributor.authorБолгова, Наталія Вікторівна-
dc.contributor.authorТопоркова, Юлія Сергіївна-
dc.contributor.authorSamilyk, Maryna Mikhailovna-
dc.contributor.authorBolgova, Natalia Victorovna-
dc.contributor.authorToporkova, Julia Sergeevna-
dc.date.accessioned2022-01-20T10:31:52Z-
dc.date.available2022-01-20T10:31:52Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationСамілик М. М. Розробка технології желейних цукеркових мас із продуктів переробки моркви [Електронний ресурс] / М. М. Самілик, Н. В. Болгова, Ю. С. Топоркова // Продовольчі ресурси, 2021. - Т. 9. - №17. - С.137-144uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9628-
dc.descriptionSugar is used in the manufacture of most confectionery products. The most valuable component of jelly candy masses is sugar. In addition to sugar, the raw materials for jelly candy masses are molasses, gelling agents and flavoring additives. The article presents a waste-free technology that provides for the reuse of sugar syrup: first for the production of candied carrots, and then for jelly candy masses. This technological solution makes it possible to abandon the use of artificial flavoring additives and molasses. The purpose of this research is to develop a technology for jelly candy masses from carrot processing products, which has become the subject of research.uk_UA
dc.description.abstractЦукор використовується у виробництві більшості кондитерських виробів. Найбільш вартісним компонентом желейних цукеркових мас є саме цукор. Крім цукру сировиною для желейних цукеркових мас є патока, драглеутворювачі та смако-ароматичні добавки. У статті представлено безвідходну технологію, яка передбачає повторне використання цукрового сиропу: спочатку для виготовлення морквяних цукатів, а потім – желейних цукеркових мас. Таке технологічне рішення дозволяє відмовитися від використання штучних смако-ароматичних добавок та патоки. Метою даного наукового дослідження є розробка технології желейних цукеркових мас із продуктів переробки моркви, яка стала предметом дослідження.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectжелейні цукеркові масиuk_UA
dc.subjectморкваuk_UA
dc.subjectпродукти переробки морквиuk_UA
dc.subjectjelly candy massesuk_UA
dc.subjectcarrotsuk_UA
dc.subjectcarrot processing productsuk_UA
dc.titleРозробка технології желейних цукеркових мас із продуктів переробки морквиuk_UA
dc.title.alternativeDevelopment of technology for jelly candy masses from carrot processing productsuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Самілик М. М. Розробка технології.pdf1,21 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.