Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9765
Назва: Удосконалення кормової бази та технології годівлі великої рогатої худоби СТОВ ім. Шевченка Сумського району
Інші назви: Improving the fodder base and technology of feeding cattle STOV them. Shevchenko of Sumy district
Автори: Нікітін, Андрій Сергійович
Nikitin, Andrii Serhiiovych
Ключові слова: кормова база господарства
технологія заготівлі та використання кормів
стадо великої рогатої худоби
fodder base of the farm
technology of harvesting and use of fodder
herd of cattle
Дата публікації: 2021
Видавництво: СНАУ
Бібліографічний опис: Біолого-технологічний факультет ; наук. керівник В. О. Опара
Короткий огляд (реферат): У магістерській роботі проведено аналіз стану галузі кормовиробництва в господарстві, здійснено оптимізацію технології годівлі корів. Проведені дослідження показали, що при заготівлі силосу та сінажу в господарстві дотримуються основних вимог щодо подрібнення зеленої маси. Можна відмітити лише більшу кількість(на 1,5%) часток кукурудзяного силосу на ситі №1, що затримує частки розміром більше 19 мм, та на 2,7% на ситі № 3(частки в межах 1,2-8,0мм). Подрібнення зеленої маси люцерни та загально-змішаного раціону є оптимальним. Для одержання силосу та сінажу найвищої якості необхідно застосовувати якісні біоконсерванти.
Опис: In the master's work the analysis of a condition of branch of fodder production in an economy is carried out, optimization of technology of feeding of cows is carried out. Studies have shown that when harvesting silage and haylage, the farm meets the basic requirements for grinding green mass. It is possible to note only a larger number (by 1.5%) of corn silage particles on the sieve №1, which retains particles larger than 19 mm, and 2.7% on the sieve № 3 (particles within 1.2-8.0 mm). Grinding the green mass of alfalfa and the general mixed diet is optimal. High-quality biopreservatives must be used to obtain the highest quality silage and haylage.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9765
Розташовується у зібраннях:Біолого-технологічний

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Нікітін А.Н..pdf
  Restricted Access
1,54 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.