Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9822
Title: Study of efficiency of berry extracts in the technology of semi-smoked sausages
Other Titles: Вивчення ефективності ягідних екстрактів у виробництві напівкопчених кобвасок
Authors: Pasichnyi, Vasyl
Bozhko, Natalia
Tischenko, Vasyl
Marynin, Andriy
Shubina, Yevgeniia
Svyatnenko, Roman
Haschuk, Oleksandra
Moroz, Olena
Пасічний, Василь Миколайович
Божко, Наталія Володимирівна
Тищенко, Василь Іванович
Маринін, Андрій Iванович
Шубіна, Євгенія Андріївна
Святненко, Роман Сергійович
Гащук, Олександра Ізидорівна
Мороз, Олена Олексіївна
Keywords: екстракт чорноплідної горобини
екстракт чорної смородини
напівкопчені ковбаски
натуральні антиоксиданти
chokeberry extract
blackcurrant extract
half-smoked sausages
natural antioxidants
Issue Date: 2022
Publisher: Сумський національний аграрний університет
Citation: Study of efficiency of berry extracts in the technology of semi-smoked sausages [Electronic resource] / V. Pasichnyi, N. Bozhko, V. Tischenko [and athers] // EUREKA : Life Sciences. – 2022. - № 1. – Р. 25-31. - Режим доступу : https://doi.org/10.21303/2504-5695.2022.002286. - Заголовок з екрану.
Abstract: З метою запобігання окислювальному псуванню проведений експеримент з визначення ефективності екстрактів ягід (Aronia melanocarpa Elliot і Ribes nigrum L.) при виробництві напівкопчених ковбасок
Description: In order to prevent oxidative damage, an experiment was conducted to determine the effectiveness of berries extracts (Aronia melanocarpa Elliot and Ribes nigrum L.) in the production of half-smoked sausages.
URI: http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9822
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тищенко_Евріка_стаття.pdf1,02 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.