Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9871
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБорисова, Вікторія Анатоліївна-
dc.contributor.authorБорисова, Виктория Анатольевна-
dc.contributor.authorBorysova, Victoria Anatoliivna-
dc.date.accessioned2022-07-07T10:48:40Z-
dc.date.available2022-07-07T10:48:40Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationБорисова В. А. Еколого-економічний менеджмент продовольчої безпеки регіону [Електронний ресурс] / В. А. Борисова // The 7th International scientific and practical conference «Modern science : innovations and prospects», (April 3-5, 2022). – Stockholm : SSPG Publish, 2022. – P. 286-293.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9871-
dc.descriptionThe features of ecological and economic management of food security at the regional level are considered. The directions for increasing the rational use of natural resources in the agricultural sector and the features of the greening of agricultural production are substantiated. It has been proved that a scientifically balanced system of rational management of the process of using natural resources in the agricultural sector should be aimed at ensuring the food security of Ukraine through the production of high-quality, high-grade agricultural products and in sufficient quantity.uk_UA
dc.description.abstractРозглянуто особливості еколого-економічого управління продовольчою безпекою на регіональному рівні. Обґрунтовано напрями підвищення раціонального використання природних ресурсів аграрної сфери та особливостей екологізації сільськогосподарського виробництва. Доведено, що науково виважена система раціонального управління процесом використання природних ресурсів в аграрній сфері повинна бути спрямована на забезпечення продовольчої безпеки України шляхом виробництва якісної, повноцінної сільськогосподарської продукції та сировини в достатній кількості. Рассмотрены особенности эколого-экономического управления продовольственной безопасностью на региональном уровне. Обоснованы направления повышения рационального использования природных ресурсов аграрной сферы и особенностей экологизации сельскохозяйственного производства. Доказано, что научно взвешенная система рационального управления процессом использования природных ресурсов в аграрной сфере должна быть направлена на обеспечение продовольственной безопасности Украины путем производства качественной, полноценной сельскохозяйственной продукции в достаточном количестве.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherSSPG Publishuk_UA
dc.subjectеколого збалансоване ресурсовикористанняuk_UA
dc.subjectагропідприємництвоuk_UA
dc.subjectпродовольча безпекаuk_UA
dc.subjectэкологично сбалансированное ресурсопользованиеuk_UA
dc.subjectагропредпринимательствоuk_UA
dc.subjectпродовольственная безопасностьuk_UA
dc.subjectenvironmentally balanced resource useuk_UA
dc.subjectagro-entrepreneurshipuk_UA
dc.subjectfood securityuk_UA
dc.titleЕколого-економічний менеджмент продовольчої безпеки регіонуuk_UA
dc.title.alternativeЭколого-экономический менеджмент продовольственной безопасности регионаuk_UA
dc.title.alternativeEcological and economic management of food security in the regionuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.