Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 12331-12340 зі 14475.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Удосконалення технології виготовлення Адигейського сируДмитраков, Андрій Михайлович; Dmitrakov, A. M.
2024Розробка технології та рецептури комбінованих м'ясопродуктів функціонального призначення із залученням нетрадиційної регіональної сировиниМаксименко, Анатолій Олексійович; Maksymenko, A. O.
2024Розробка технології виготовлення м’яких сирів із використанням нетрадиційної сировиниШаклеін, Євген; Shaklein, Evgeny
2024Удосконалення технології отримання соняшникової оліїБілоус, Богдан; Bilous, Bohdan
2024Розробка технології молочного напою збагаченого вітаміном ЕКозачок, Ігор; Kozachok, Ihor
2024Удосконалення технології виробництва напівфабрикатів (гречаників) з м’яса птиціНезгода, Артур; Nezhoda, Artur
2024Розробка технології конфітюру із використанням нетрадиційної сировиниКучерявенко, Сергій; Kucheryavenko, Serhii
2024Розробка технології хлібців із підвищеним вмістом харчових волоконШимка, Денис; Shymka, Denys
2024Розробка технології виробництва напівфабрикатів для дітей (равіолі) з м’яса птиціНаконечний, Олександр; Nakonechnyi, Oleksandr
2024Технічне забезпечення посіву технічних культур в умовах ФОП "Ситник Л.А." Роменського району, Сумської області.Ткаченко, В. І.; Tkachenko, V. I.