Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 13031-13040 of 14484 (Search time: 0.008 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Удосконалення технології виробництва варених ковбасОльвач, Віталій Володимирович; Olvach, V. V.
2024Адміністративне управління ефективністю виробництва соняшника та шляхи поліпшення розвитку галузіКозлов, Сергій Миколайович; Kozlov, Serhii
2024Удосконалення технології виробництва м’ясних напівфабрикатівШульга, Віталій; Shulha, Vitaly
2024Use of hop extract in the biotechnology of kefir beverageSamilyk, Maryna; Bolgova, Natalia; Samokhina, Evgeniya; Cherniavska, Tetiana; Kharchenko, Serhiі; Самілик, Марина; Болгова, Наталія; Самохіна, Євгенія; Чернявська, Тетяна; Харченко, Сергій
2023Determination of quality indicators of sugar fortified with a by-product of elderberry processingBal’-Prylipko, Larysa; Samilyk, Maryna; Korniienko, Daria; Paska, Mariia; Ryzhkova, Taisia; Yatsenko, Ivan; Hnoievyі, Ihor; Tkachuk, Svіtlana; Bolgova, Natalia; Sokolenko, Viktoriia; Баль-Прилипко, Л. В.; Самілик, М. М.; Корнієнко, Д. А.; Паска, М. З.; Рижкова, Т. М.; Яценко, І. В.; Гноєвий, І. В.; Ткачук, С. А.; Болгова, Н. В.; Соколенко, В. В.
2024Determining the possibility of making mulberry wine by using the osmotic dehydration processSamilyk, Maryna; Nosyk, Mykola; Ryzhkova, Taisia; Bolhova, Nataliia; Tkachuk, Svіtlana; Sakhnenko, Anna; Petrenko, Alla; Hrinchenko, Dmytro; Hnoievyі, Ihor; Самілик, М. М.; Носик, М. І.; Рижкова, Т. М.; Болгова, Н. В.; Ткачук, С. А.; Сахненко, А. В.; Петренко, А. М.; Грінченко, Д. М.; Гноєвий, І. В.
2024Substantiating the feasibility of processing the secondary product obtained after osmotic dehydration of dried apricotsSamilyk, Maryna; Tkachuk, Mykhaylo; Paska, Mariia; Ryzhkova, Taisia; Tkachuk, Svіtlana; Petrenko, Alla; Hrinchenko, Dmytro; Gurskyi, Petro; Savchuk, Liubov; Yarmosh, Tetyana; Самілик, М. М.; Ткачук, М. А.; Паска, М. З.; Рижкова, Т. М.; Ткачук, С. А.; Петренко, А. М.; Грінченко, Д. М.; Гурський, П. В.; Савчук, Л. Б.; Ярмаш, Т. А.
2024Improving the technology of gluten-free bread with quinoa flourSamilyk, Maryna; Nahornyi, Yaroslav; Tkachuk, Svitlana; Ryzhkova, Taisia; Gurskyi, Petro; Savchuk, Liubov; Petrenko, Alla; Hrinchenko, Dmytro; Самілик, М. М.; Нагорний, Я. В.; Ткачук, С. А.; Рижкова, Т. М.; Гурський, С. А.; Савчук, Л. Б.; Петренко, П. В.; Грінченко, Д. М.
2023Вплив горобинового порошку на фізико-хімічні та мікробіологічні показники хліба із пшеничного борошнаСамілик, Марина; Лисенко, Алла; Samilyk, Maryna; Lysenko, Alla
2023Formation of the quality and shelf life of bread through the additive of rowanberry powderSamilyk, Maryna; Demidova, Evgenia; Nazarenko, Yuliya; Tymoshenko, Artem; Ryzhkova, Taisia; Severin, Raisa; Hnoievyі, Ihor; Yatsenko, Ivan; Самілик, М. М.; Демидова, Є. В.; Назаренко, Ю. В.; Тимошенко, А. Ю.; Рижкова, Т. М.; Северин, Р. В.; Гноєвий, І. В.; Яценко, І. В.